counter

Ελένη Ψυχούλη: "Ο Απόστολος Μητρόπουλος κρατούσε το παιδί μου και φορούσε φούστα"

Ελένη Ψυχούλη: "Ο Απόστολος Μητρόπουλος κρατούσε το παιδί μου και φορούσε φούστα"
Ελένη Ψυχούλη: "Ο Απόστολος Μητρόπουλος κρατούσε το παιδί μου και φορούσε φούστα"

Καλεσμένες στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα 15/1 η Ελένη Ψυχούλη και η Μανίνα Ζουμπουλάκη, οι οποίες και μίλησαν στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά με αφορμή το κοινό podcast που παρουσιάζουν. Οι δυο γυναίκες, μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη ζωή μετά τα 40 και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Από μία ηλικία και μετά οι γυναίκες είναι σαν να μην υπάρχουμε. Λες και οι γυναίκες, όταν κλείσει το κεφάλαιο «παιδιά» και αυτά φεύγουν από το σπίτι, τελειώνουν και οι ίδιες. Εγώ, όταν έφυγε ο γιος μου, ένιωσα μία απελευθέρωση, σαν να κέρδισα πίσω τις 24 ώρες της ημέρας μου», δήλωσε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη και συνέχισε λέγοντας: 

«Εγώ ποτέ δεν έβαλα σε αυτά που έχω καταφέρει το ότι έκανα παιδί. Κατάφερα επαγγελματικά, κατάφερα προσωπικά αλλά το ότι έκανα παιδί; Και οι γάτες κάνουν παιδιά, σιγά το επίτευγμα. Από τη δική μας γενιά το μοναδικό ζευγάρι που δεν χώρισε είναι αυτό που δεν έκανε παιδιά. Και εγώ και η Μανίνα μεγαλώσαμε τα παιδιά μας σε ένα εντελώς γκέι περιβάλλον. Ο Αποστόλης Μητρόπουλος κρατούσε το δικό μου και φορούσε φούστα. Αυτά τα παιδιά, που είναι πλέον 28 και 29 χρονών άντρες πλέον, γελάνε, αυτή η γενιά δεν τους ενδιαφέρει καθόλου».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: "Ξέρω πολλούς ομοφυλόφιλους παντρεμένους με γυναίκες και παιδάκια"

«Οι φίλοι μας που είναι γκέι είχαν μπαμπάδες που πουλούσαν σουγιάδες στην Ομόνοια και τους έδερναν με το ζωνάρι», ανέφερε η Μανίνα Ζουμπουλάκη και η Ελένη Ψυχούλη υπογράμμισε από την μεριά της: 

«Πολλοί πιστεύουν ότι οι γκέι γονείς βγάζουν γκέι παιδιά, που αυτό είναι να πυροβολείσαι. Τα παιδιά μας είναι στρέιτ, ενώ μεγάλωσαν μέσα σε ένα γκέι κύκλωμα. Ξέρουμε όλα τα παιδιά της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας, κανένα δεν είναι γκέι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR