counter

Κέικ με αχλάδι & τζίντζερ

Κέικ με αχλάδι & τζίντζερ
Κέικ με αχλάδι & τζίντζερ

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160οC. Βουτυρώστε μια φόρμα για κέικ και ρίξτε λίγο αλεύρι. Ανακινήστε να πάει παντού, γυρίστε ανάποδα και χτυπήστε τη φόρμα να φύγει όσο δεν χρειάζεται. Βάλτε στο ψυγείο.

  

  • Βάλτε σε ένα μπολ τη μαύρη και την κρυσταλλική ζάχαρη με τα αυγά και χτυπήστε με ένα σύρμα για 1 λεπτό. Προσθέστε τη βανίλια, το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι.

 

  • Ανακατέψτε καλά και ρίξτε το τζίντερ και τα αχλάδια κομμένα σε μικρά κυβάκια.

  

  • Γεμίστε τη φόρμα 2 εκατοστά χαμηλότερα από το μέγιστο ύψος της. Ψήστε για μία ώρα. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε με παγωτό βανίλια.

  

 

Κόστος συνταγής: 6€  

 

Πηγή: Περιοδικό mytv

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR