Ξιφίας στον φούρνο με κρεμμύδια & μαραθόριζα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2013, 09:45 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Ξιφίας στον φούρνο με κρεμμύδια & μαραθόριζα Κόψτε σε λεπτές φέτες τα κρεµµύδια και τη µαραθόριζα. Βάλτε σε ένα ταψί για τον φούρνο, ραντίστε µε ελαιόλαδο, ρίξτε τη ζάχαρη και αλάτι. Ανακατέψτε πολύ καλά µε τα χέρια σας για να ξεχωρίσουν τα κρεµµύδια. Σκεπάστε µε αλουµινόχαρτο και ψήστε για 15 λεπτά σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C. Βγάλτε από τον φούρνο, ξεσκεπάστε και απλώστε από πάνω την ντοµάτα κοµµένη σε λεπτές ροδέλες. Λαδώστε και αλατίστε το ψάρι, απλώστε το από πάνω και ψήστε (ξεσκέπαστο) για 12 µε 15 λεπτά (ανάλογα µε το πάχος του ψαριού). Όταν η σάρκα στο κέντρο γίνει λευκή, βγάλτε από τον φούρνο. Προσοχή: Μην το παραψήσετε, ο ξιφίας αν στεγνώσει τελείως, χάνει υφή και γεύση. Σερβίρετε σε πιάτα, γαρνίρετε µε στυµµένο λεµόνι και φρεσκοτριµµένο πιπέρι. Κόστος συνταγής: 10€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός - βόμβα για το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου
NEWS/ Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο διεθνής Έλληνας με τον οποίο έχει έρθει κοντά μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο
NEWS/ Ρωμανίδης για το τέλος της συνεργασίας Σεφερλή - Καπετάνιου: "Ο Μάρκος του στάθηκε κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη"
NEWS/ Φίλιππος Μιχόπουλος: Η ανάρτηση που είχε κάνει για την Αθηνά Οικονομάκου 2 μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου
BEAUTY Ζέτα Μακρυπούλια: "Υπέκυψε" κι εκείνη στο glass nail trend - Το χρώμα στα νύχια της σαρώνει στα trends