Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφαιρούμε το εντεράκι τους και τα κελύφη τους, κρατώντας όμως το κεφάλι και την ουρά πάνω τους για ομορφιά.
Αδειάζουμε τις σάλτσες σε ένα πυρέξ και ανάβουμε τον φούρνο στους 180°C.
Βυθίζουμε τις γαρίδες στη σάλτσα, βάζουμε μέσα και τις πιπεριές και ψήνουμε για 20'-30' μέχρι να μαγειρευτούν οι γαρίδες.
Προσθέτουμε τη φέτα και τα φρέσκα μυρωδικά.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)