Η Γωγώ Δελογιάννη έφτιαξε γαρίδες γιουβέτσι λεμονάτο στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.
- 400 γρ κριθαράκι
- 16 μεγάλες γαρίδες
- 2 λεμόνια ξύσμα και χυμό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κσ βούτυρο
- θυμάρι φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 ξερό κρεμμύδι
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τη Γωγώ Δελογιάννη να μας δείχνει τη συνταγή για τις γαρίδες γιουβέτσι λεμονάτο:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)