- Βάλτε στο µίξερ τη µαγιονέζα, το σκόρδο και τη ρόκα και χτυπήστε µέχρι να δηµιουργηθεί µια πράσινη κρέµα. Κόψτε το ψάρι σε λωρίδες 3 εκατοστών.
- Ανακατέψτε σε ένα µπολ την πολέντα µε τον µαϊντανό και το ξύσµα. Σε ένα άλλο µπολάκι χτυπήστε µε ένα πιρούνι καλά τα ασπράδια.
- Αλατίστε το ψάρι, περάστε από το ασπράδι και αµέσος από την πολέντα.
- Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 3 κουταλιές ελαιόλαδο και τηγανίστε το ψάρι µέχρι να πάρει χρώµα η κρούστα. Βάλτε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε σε πιάτα µε τη σάλτσα ρόκας.
Κόστος συνταγής: 12€
Πηγή: Περιοδικό