counter

Ζήνα Κουτσελίνη για Κουσουλό: "Με τον Πέτρο είχαμε δώσει τα χέρια, δεν ξέρω τι συνέβη"

Ζήνα Κουτσελίνη για Κουσουλό: "Με τον Πέτρο είχαμε δώσει τα χέρια, δεν ξέρω τι συνέβη"
Ζήνα Κουτσελίνη για Κουσουλό: "Με τον Πέτρο είχαμε δώσει τα χέρια, δεν ξέρω τι συνέβη"

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε πρώτη φορά στο τέλος της συνεργασίας της με τον Πέτρο Κουσουλό.

«Δεν βλέπω τίποτα ακόμα, γιατί είναι πολύ νωρίς. Διανύουμε μία περίοδο που ακόμα δεν έχουν μπει όλοι οι παίκτες στην αρένα. Αυτή τη στιγμή είναι και ένα μαύρο σύννεφο στο τηλεοπτικό κοινό και νομίζω ότι η χρονιά θα φανεί περίπου στις 15 Οκτώβρη, αφού βγουν και τα σίριαλ και τα πάντα και ο κόσμος θα έχει κατασταλάξει. Τώρα ακόμα είναι σε άλλη διάθεση και αφού ήρθε κι αυτό στην κοινωνία μας, είναι πιο βαρύ το κλίμα και χρειάζονται εκπομπές σαν το Happy Day για να ανασάνει λίγο. Γιατί η ζωή σε αυτές τις πόλεις συνεχίζεται», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Πέτρου Κουσουλού από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε: «Εγώ θεωρώ ότι με τον Πέτρο είχαμε δώσει τα χέρια γύρω στον Μάιο μήνα. Δεν ξέρω τι συνέβη και τι άλλαξε για τον Πέτρο, πάντως η απόφαση ήταν δική του κι εγώ οφείλω να τη σεβαστώ. Οι άνθρωποι προχωρούν, όταν ένας άνθρωπος θέλει να προχωρήσει μπροστά, του δίνω και την ευχή μου. Αυτό συνέβη και στον Πέτρο.

Διαβάστε επίσης: Πέτρoς Κoυσουλός: Μιλά για πρώτη φορά για τον ερχομό του τρίτου του παιδιού, "Γεννάμε τέλος του μήνα"

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε την απόφασή του, αφού έκλεισε η εκπομπή την Πέμπτη, δεν είχε δώσει την απάντησή του. Γυρίσαμε το trailer το Σάββατο, ενώ όλοι είμασταν μέσα σε αυτό, γυρίσαμε και κάποια πλάνα με τον Πέτρο μετά, γιατί θα μας έδινε την οριστική του απάντηση τη Δευτέρα, που ήταν αρνητική.

Οπότε για εμάς, η απόφαση του Πέτρου ήρθε μετά το πέρας της εκπομπής και για αυτό δεν είπα και κάτι στην τελευταία μας εκπομπή. Δεν αιφνιδιάστηκα, ούτε στεναχωρήθηκα, αλήθεια στο λέω. Γιατί θεωρώ ότι όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, όπως εγώ τον Πέτρο, αν νιώθεις ότι είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα, καλό είναι να το κάνεις. Γιατί όταν το έχεις απωθημένο και στην εκπομπή που είσαι, δεν προσφέρεις τον καλύτερο εαυτό σου».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - petroskousoulos

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR