counter

Πέτρος Κουσουλός: Μιλά για πρώτη φορά για τον ερχομό του τρίτου του παιδιού, "Γεννάμε τέλος του μήνα"

Πέτρος Κουσουλός: Μιλά για πρώτη φορά για τον ερχομό του τρίτου του παιδιού, "Γεννάμε τέλος του μήνα"
Πέτρος Κουσουλός: Μιλά για πρώτη φορά για τον ερχομό του τρίτου του παιδιού, "Γεννάμε τέλος του μήνα"

Πατέρας για τρίτη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Πέτρος Κουσουλός. Λίγο πριν υποδεχθεί το μωράκι του, ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” και την Ευάννα Ζουμπούρογλου για το ευχάριστο γεγονός, αλλά και για την αποχώρηση από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Διαβάστε επίσης - Ζήνα Κουτσελίνη: Ο Πέτρος Κουσουλός αποχώρησε από την εκπομπή της! Αυτό είναι το νέο μέλος του "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Πέτρος Κουσουλός – Όσα είπε για τον ερχομό του τρίτου του παιδιού

«Έληγε το συμβόλαιο μου και από εκεί και πέρα κάνεις μια διαπραγμάτευση. Από εκεί και πέρα τέθηκαν μερικά πράγματα στο τραπέζι και ήταν μια καθαρά επαγγελματική απόφαση αυτή που πήρα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη είναι και μια φίλη. Ήταν όμως η καλύτερη επαγγελματική επιλογή που μπροστά να πάρω τη δεδομένη στιγμή. Δεν υπήρχε θέμα οικονομικού, ήμουν ικανοποιημένος από τις οικονομικές απολαβές και από τη συμπεριφορά της Ζήνας και του καναλιού.  Ένιωσα πως ολοκληρώνεται ένας κύκλος και ότι πρέπει να προχωρήσω σε κάποια άλλα πράγματα που έχω στο μυαλό μου», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός για την αποχώρηση από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και συνέχισε για το παιδί του που σύντομα θα έρθει στον κόσμο:

«Θα γίνω τρίτη φορά μπαμπάς. Νέες και ευχάριστες αλλαγές. Πραγματικά είναι κάτι που είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Είναι ευτυχία να μεγαλώνει μια οικογένεια. Έχω ήδη δυο κόρες από τον πρώτο μου γάμο και τώρα έρχεται ένα νέο μωρό στην οικογένεια. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο. ήταν μια προσωπική επιλογή να το κρατήσω μυστικό. Και στην Ευαγγελία δεν αρέσει η έκθεση και όφειλα να το σεβαστώ αλλά ούτε και μένα μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική ζωή μου. Προτιμώ να προβάλλω τη δουλειά μου. Γεννάμε τέλος του μήνα πρώτα ο Θεός. Θα μάθουμε τότε το φύλο, αν είναι αγόρι ή κορίτσι».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός:  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR