counter

Υπόθεση με βιτριόλι: Το παρασκήνιο της άφιξης της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού – Όλο το σχέδιο μεταγωγής της ΕΛ.ΑΣ.

Η δίκη για την υπόθεση με το βιτριόλι, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ξεκίνησε ξανά σήμερα Πέμπτη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά ήρθε αντιμέτωπη στην αίθουσα του δικαστηρίου με την δράστιδα, καθώς η 36χρονη Έφη πήρε την απόφαση να βρεθεί στη δίκη.

Μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” ο Τάσος Τεργιάκης παρουσίασε όλο το παρασκήνιο της άφιξης της κατηγορούμενης από τις φυλακές κορυδαλλού.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Επίθεση με Βιτριόλι: Η ανατριχιαστική ερώτηση της Ιωάννας στην κατηγορούμενη- “Κοίταξε με γιατί δεν με κοιτάς;”

Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστό όλο το σχέδιο μεταγωγής της ΕΛ.ΑΣ.

«Αποφάσισε την τελευταία στιγμή να πάει και παίχτηκε ένα θρίλερ. Από χθες το βράδυ δεν είχε την εικόνα ούτε η οικογένεια, ούτε ο συνήγορος υπεράσπισης αν θα πάει ή όχι σήμερα στο δικαστήριο. Η οικογένεια την πίεζε, η θέση του συνηγόρου ήταν να πάει, να παρευρεθεί και να πει την άποψή της. Οι αστυνομικοί είχαν έτοιμο το σχέδιο μεταγωγής μαζί με άλλους κρατούμενους που θα πήγαιναν στα δικαστήρια. Από τις επτά το πρωί ήταν το βανάκι στις φυλακές μαζί με δύο περιπολικά και περίμεναν την απόφασή της. Γύρω στις οκτώ είπε ότι θα πάει στο δικαστήριο. Ζήτησε όμως η ίδια να μην μπει από εκεί που υπάρχουν κάμερες. Η αστυνομικός που είναι δίπλα της, η γυναίκα από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, είναι αυτή που την πήρε από την αρχή από τον Κορυδαλλό και θα την έχει μέχρι την επιστροφή της στις φυλακές», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR