counter

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Με πειράζει που έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα, βιώνω ακόμα δύσκολες στιγµές"

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Με πειράζει που έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα, βιώνω ακόμα δύσκολες στιγµές"
Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Με πειράζει που έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα, βιώνω ακόμα δύσκολες στιγµές"

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου.

Μέσα σε όλα η νεαρή γυναίκα αναφέρθηκε στο πως βιώνει τα βλέμματα των ανθρώπων μετά την επίθεση με βιτριόλι τονίζοντας πως ακόμα την ενοχλούν οι ουλές και τα µοσχεύµατα.

Όσα είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

 «Κάθε καλοκαίρι κάνω και ένα βήµα παραπέρα, αλλά δυστυχώς ακόµα και ένα µπάνιο στη θάλασσα το βιώνω µε πολύ στρες. Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές και σηµάδια και µε µια φοβερή ευαισθησία στον ήλιο και πρέπει να προστατεύοµαι συνεχώς. ∆εν θα µπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώµα µου και πόσο πολύ έχει παλέψει για να επιβιώσει» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μας συστήνει τον δίδυμο αδερφό της

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Πάντα το φρόντιζα και µε ενδιέφερε να έχω µια όµορφη και περιποιηµένη εµφάνιση. ∆εν είχα ποτέ τατουάζ ή σηµάδια. Μετά την επίθεση, έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα. Αν µε πειράζει; Ναι, µε πειράζει. Βιώνω ακόµα δύσκολες στιγµές. Όµως, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα µου! Κάθε σηµάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτοµαι πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ µικρό τίµηµα».

Σχετικά με τα βλέµµατα που πέφτουν πάνω της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε: «Ξέρω πως µπορεί να µε αναγνωρίζουν, λόγω της περίεργης εµφάνισης. Συχνά όλη αυτή η κατάσταση καταλήγει υποσυνείδητα σε στρες και νεύρα. Μαθαίνω σιγά σιγά να τα αντιµετωπίζω και να τα διαχειρίζοµαι, γιατί η άλλη επιλογή είναι να αποµονωθώ στο σπίτι. ∆εν θα ενοχληθώ ποτέ από βλέµµατα ή συµπεριφορές που ξέρω πως συµβαίνουν από θαυµασµό, αγάπη».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR