counter

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Πέντε ώρες κατέθετε ο δεύτερος μηνυτής - Ήρθε από τη Σουηδία

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Πέντε ώρες κατέθετε ο δεύτερος μηνυτής -  Ήρθε από τη Σουηδία
Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Πέντε ώρες κατέθετε ο δεύτερος μηνυτής - Ήρθε από τη Σουηδία

Στο γραφείο της 14ης ανακρίτριας βρέθηκε σήμερα ο δεύτερος μηνυτής του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο 25χρονος άντρας ουσιαστικά με τη μήνυση που κατέθεσε έδωσε την εκκίνηση για τη σύλληψη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το εν λόγω πρόσωπο ζει μόνιμα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Σουηδία και ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

«Στο γραφείο της 14ης ανακρίτριας βρέθηκε ο δεύτερος μηνυτής, 25 ετών σήμερα, οποίος ουσιαστικά με τη μήνυση που κατέθεσε έδωσε την εκκίνηση για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. Η μήνυση του συγκεκριμένου προσώπου κατατέθηκε μία ημέρα πριν από τη σύλληψή του. Έλεγε ότι το να βιάσει όταν ήταν σε σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών το 2010, ήταν η πρώτη μήνυση που δεν είχε παραγραφεί.

Να πούμε ότι συγκεκριμένο το συγκεκριμένο πρόσωπο που ζει μόνιμα στο εξωτερικό στη Σουηδία, ήρθε από το εξωτερικό προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας καθώς το έκρινε καθήκον του γιατί έχουμε δει ότι τον τελευταίο καιρό αμφισβητούνται έντονα τόσο οι ισχυρισμοί των θυμάτων όσο και οι ισχυρισμοί των μαρτύρων στην υπόθεση.

Βρέθηκε λοιπόν στο γραφείο της ανακρίτριας υπό άκρα μυστικότητα για λόγους προστασίας κατέθεσε για πέντε ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσης του για όσα βίωσε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη.

Να πούμε ότι η μεθοδολογική που ο συγκεκριμένος μηνυτής περιέγραψε είναι ίδια με την τρίτη μήνυση που έχει κατατεθεί. Αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη και τα επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας», ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του Mega

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR