counter

Καταπέλτης η Ζήνα Κουτσελίνη: "Παρουσιαστές έχουν ομάδες από πίσω για να βρίζουν την αντίπαλη εκπομπή"

Καταπέλτης η Ζήνα Κουτσελίνη: "Παρουσιαστές έχουν ομάδες από πίσω για να βρίζουν την αντίπαλη εκπομπή"
Καταπέλτης η Ζήνα Κουτσελίνη: "Παρουσιαστές έχουν ομάδες από πίσω για να βρίζουν την αντίπαλη εκπομπή"

Μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι λόγω του αρνητικού κλίματος που επικρατεί προς το πρόσωπό του, κάποιοι άνθρωποι που τον στηρίζουν, δεν μπορούν να καταθέσουν μάρτυρες στη δίκη η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της το Star.

Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη

«Την ανοίξατε εσείς την κουβέντα, εγώ θα τη συνεχίσω. Λέμε ότι η κοινή γνώμη δεν είναι το παν και ποια είναι η κοινή γνώμη; Είναι τα social media. Όταν μεγάλα site δημοσιογραφικά χρησιμοποιούν τα βρισίδια στο twitter και κάνουν ολόκληρο άρθρο... Είμαστε εδώ και εάν ακουστεί η άλλη πλευρά μας βρίζουν γιατί υπάρχει και η πλευρά του φερόμενου ως δράστη. Είμαστε υποχρεωμένοι, δεν εκφράζουμε άποψη. Δεν αναφέρομαι στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο διασυρμός του ανθρώπου που θα πει ποια είναι η άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν τον αντέχουν» τόνισε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Σε αυτήν την κατηγορία δεν ανήκω εγώ. Και να με βρίσεις, δεν με νοιάζει. Αλλά, όταν υπάρχουν μεγάλα sites παίρνουν το ότι με βρίζει ο "Κουκουρούκου” και το κάνουν τίτλο: "Η ηλίθια” και το διαβάζει το παιδί μου, δεν είναι αυτό κοινή γνώμη; Δεν ασπάζεστε αυτά τα πράγματα; Δεν είναι ντροπή;» πρόσθεσε έξαλλη η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης - Ζήνα το βράδυ: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη! "Θα μου πείτε γιατί βράδυ;"

Στη συνέχεια η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε: "Θα πρέπει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να τρέξει αυτό που λέω, ποιοι κρύβονται πίσω από συγκεκριμένους λογαριασμούς. Άνθρωποι που είναι παρουσιαστές εκπομπών έχουν ομάδες από πίσω και έχουν δικά τους email και twitter για να βρίζουν την αντίπαλη εκπομπή, τον αντίπαλο άνθρωπο ή το αντίπαλο κόμμα”.

Παράλληλα, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τις επιθέσεις που δέχεται η ίδια λέγοντας χαρακτηριστικα :”Γράφουν για μένα "Σήμερα το ζώον” ευτυχώς ντύθηκε ωραία” και το παιδί μου αυτό θα το δει σε ένα site με τίτλο "Ντύθηκε ωραία το ζώον”. Βγήκε η εκπομπή η βραδινή και ταυτόχρονα πέσαν να ρίξουν την εκπομπή. Βγήκε η δεύτερη εκπομπή τους έβαλε τα γυαλιά, βγήκε και τρίτη τους έβαλε πάλι τα γυαλιά. Έλα σε παρακαλώ, δεν είναι κατευθυνόμενα όλα αυτά;”.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR