counter

Χριστίνα Παππά: "Ο γιος μου δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του και δεν ήταν ούτε στην βάφτιση της μικρής"

Χριστίνα Παππά: "Ο γιος μου δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του και δεν ήταν ούτε στην βάφτιση της μικρής"
Χριστίνα Παππά: "Ο γιος μου δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του και δεν ήταν ούτε στην βάφτιση της μικρής"

Μία αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η εγγονή της, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον είναι καλά.

«Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Η εγγονή μου ξεκίνησε να μιλάει και με λέει γιαγιά. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα προτιμούσα η εγγονή μου να με λέει Χριστίνα και όχι γιαγιά. Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει να μη λέμε γιαγιά, ο γιος μου τη μητέρα μου την φωνάζει Νικολέτα. Θα ήθελα να με είχα πεθερά. Είμαι άνετη, δίκαιη και δοτική. Όταν έχω πρόβλημα με την νύφη μου θα της το πω. Η Άννα (Μπεζάν) είναι σαν κόρη μου, τη νιώθω σαν κόρη μου. Ό,τι ανήκει σε έμενα, ανήκει και σε εκείνη. Προτεραιότητα πλέον στη ζωή μου έχει η εγγονή μου, μετά η νύφη μου και μετά ο γιος μου», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Διαβάστε επίσης: Xριστίνα Παππά: "Ο πρώην σύζυγός μου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μου κράτησε κακία"

Ο ηλικιακός ρατσισμός

Η Χριστίνα Παππά ανέφερε πως υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός και πιστεύει ότι οι γυναίκες άνω των 50 ετών θα πρέπει να επαναστατήσουν.

«Η ζωή δεν έχει ηλικία, νιώθω 20 ετών στη ψυχή μου, Δεν πέρασαν ποτέ μέσα μου οι χαρακτηρισμοί του «σέξι». Βλέπω παλιές φωτογραφίες μου και θεωρώ ότι υπήρξα μία πολύ ωραία γυναίκα. Νομίζω και τώρα μια χαρά κρατιέμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρόλος του έρωτα

«Μου αρέσει η μοναξιά, αλλά κουράστηκα να λέω ότι είμαι ο άνδρας της ζωής μου. Με φλερτάρουν, αλλά δεν δίνω σημασία. Ο γιος μου έλεγε παλαιοτέρα ότι θα ήθελε να έχω σύντροφο, αλλά απαντούσα ότι νιώθω ευτυχισμένη» τόνισε η Χριστίνα Παππά.

Η ίδια αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε σχέση με άνδρα νεότερο κατά 12 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής της. Όπως είπε, «οι μικρότεροι άνδρες φροντίζουν πιο πολύ τις μεγαλύτερες γυναίκες, επειδή τις θαυμάζουν».

Η γυμνή φωτογράφιση, η απιστία και ο πατέρας του γιου της

Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε πως δεν ένιωσε άβολα όταν έκανε γυμνή φωτογράφιση, ωστόσο δεν κάνει γυμνισμό.

Για την απιστία και τον γάμο της, δήλωσε: «Με έχει απατήσει σύντροφος μου και τον έχω πιάσει στα πράσα. Ήταν σε διπλανό αμάξι με άλλη γυναίκα. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφο μου, είμαι πολύ πιστή. Δεν είχα παντρευτεί για να χωρίσω, αλλά για να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτό δεν έγινε όμως. Ο γιος μου δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του και δεν ήταν ούτε στην βάπτιση της μικρής. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα του γιου μου, γιατί υπάρχει ο Δημήτρης στη ζωή μου».

«Έχω φάει απανωτές σφαλιάρες»

Η Χριστίνα Παππά δήλωσε πως έχει βάλει το… λιθαράκι της στην καριέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς είχαν συνεργαστεί στην ΕΡΤ3 σε καθημερινή εκπομπή.

«Δεν είμαι άνθρωπος που θυμώνω και κρατάω κακία, αλλά κρατάω τις αποστάσεις μου. Είχα μία κακή συνεργασία στο παρελθόν που μου στοίχισε και σε θέματα υγείας», είπε.

Τέλος, η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε σε ορισμένα κακοπροαίρετα σχόλια που έλαβε, τα οποία έφτασαν στο σημείο του διασυρμού εκείνης και της οικογένειάς της, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα προβεί σε μηνύσεις.

«Έχω φάει απανωτές σφαλιάρες, είμαι άνθρωπος που δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα στη ζωή μου. Πάντα πρόσεχα. Ήταν μία τραγική στιγμή για μένα που δεν θέλω να σκέφτομαι και να θυμάμαι. Έχουν διασύρει το όνομα μου, του γιου μου και συνεργατών μας», είπε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR