counter

Χριστίνα Παππά: "Ο πρώην σύζυγός μου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μου κράτησε κακία"

Χριστίνα Παππά: "Ο πρώην σύζυγός μου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μου κράτησε κακία"
Χριστίνα Παππά: "Ο πρώην σύζυγός μου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μου κράτησε κακία"

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Χριστίνα Παππά.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Δείτε επίσης! Χριστίνα Παππά: Στην παιδική χαρά με την εγγονή της! Οι οικογενειακές φωτογραφίες

Όσα είπε η Χριστίνα Παππά

«Θα με περιέγραφα ως υπομονετική, ευγενική, δοτική, καλοσυνάτη, χαρούμενη και εκρηκτική. Έχω μικροβιοφοβία. Έχω δύο αντισηπτικά για να προστατεύομαι από τις χειραψίες με ιδρωμένα χέρια», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, έπαιζα μπέιζμπολ στις αλάνες. Δε φανταζόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός, με φανταζόμουν δασκάλα ή εισαγγελέα. Με “κυνηγούσε” ένας άνθρωπος και στο κινητό μου τον έγραφα “μανιακό”. Ερχόταν στο μαγαζί που ήμουν συνέχεια. Κάποια στιγμή ο “μανιακός” με έπιασε και με φίλησε έξω από το μαγαζί. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση της ζωής μου.

Έχω εξαφανιστεί από σχέση. Πήγα Αμερική και με έψαχνε. Αυτός ο άνθρωπος ακόμα μου το χτυπάει.

Ο πρώην σύζυγός μου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μου κράτησε κακία, εγώ όχι. Εγώ κράτησα τις αποστάσεις μου. Κακία δεν κρατάω. Ο Κλαούντιο είναι πολλές φορές στην προσευχή μου, άσχετα αν εκείνος έχει πει όσα έχει πει. Ως άνθρωπος συγχωρώ αλλά κρατάω τις αποστάσεις μου», πρόσθεσε η Χριστίνα Παππά.

Για τον γιο της και τη νύφη της Άννα Μπεζάν, η Χριστίνα Παππά είπε: «Αγχώθηκα πολύ όταν έψαχνα τον Δημήτρη στο Asia Express, είχα τρελαθεί. Έφτασα στα όριά μου από κάποιες συμπεριφορές στο παιχνίδι, έπαθα νευρικό κλονισμό. Ο γιος μου και η εγγονή μου είναι ό,τι πιο ιερό έχω, και φυσικά η Άννα είναι κόρη μου. Όταν η εγγονή μου με πει γιαγιά θα χαρώ πολύ και ίσως δακρύσω.

Κάποιες σχέσεις του γιου μου ίσως ένιωσαν αμηχανία μέχρι να με καταλάβουν. Στην Άννα πήρε καιρό να με καταλάβει, στην αρχή ήταν τσαούσα, με την καλή έννοια. Της φαίνεται τρελό που λέω στον γιο μου τριάντα φορές σ’ αγαπώ και της είπα ότι θα καταλάβει πώς νιώθω όταν μεγαλώσει το παιδί της».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR