counter

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση και την ηλικία της

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση και την ηλικία της
Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση και την ηλικία της

Ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok δημοσίευσε η Χριστίνα Παππά και ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση και την ηλικία της.

Η Χριστίνα Παππά διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από αναρτήσεις της στα social media, θέλησε να δώσει μια απάντηση, δίνοντας παράλληλα μια συμβουλή στους επικριτές της.

Δείτε επίσης! Χριστίνα Παππά: "Ο πρώην σύζυγός μου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μου κράτησε κακία"

Όσα είπε η Χριστίνα Παππά

«Ναι έχω μεγαλώσει, ναι είμαι 100 χρονών, ναι έχω κυτταρίτιδα, ναι έχω παχάκια, έχω κοιλιά, ποτέ δεν ασχολήθηκα αν είμαι όμορφη ή άσχημη και ούτε και με ενδιαφέρει. Ζω την κάθε στιγμή μου σαν να είναι η τελευταία. Έχω μία υπέροχη καρδιά, μια αγνή ψυχή, βρίσκω πάντα το καλό και το θετικό, δεν κακολογώ ποτέ κανέναν. Τώρα αν εσείς ασχολείστε, αν υπάρχουν χοντρές γυναίκες, που το θεωρώ ντροπή, γιατί κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της, εσείς οι πολύ λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα, που δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αλλά με τις ζωές των άλλων, κάθεστε για να κρίνετε και να γράψετε ένα κακό σχόλιο, ειλικρινά σας λυπάμαι. Συμβουλή: “Κάντε λίγο σεξ παραπάνω μπας και ξελαμπικάρει το μυαλουδάκι σας”. Όταν έχεις καλή ψυχή, και δεν κακολογείς, περνάς πάντα ωραία. Και εγώ θα ζω τη στιγμή μου και τις μέρες μου κάθε μέρα», είπε η Χριστίνα Παππά.

Μάλιστα, στο βίντεό της η ίδια έγραψε: «Η ψυχή μου θα παραμείνει μικρού παιδιού! Βλέπω πάντα το καλό! Βλέπω πάντα το όμορφο και όχι το άσχημο! Η ζωή δεν έχει ηλικία! Δεν έχετε ζωή καλή, εσείς οι ελάχιστοι και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων! Βρε χαρείτε λίγο! Η ζωή περνά και δεν ξαναγυρνά. Κάρμα».

Δείτε την ανάρτησή της.

@christinapappa827

 

♬ πρωτότυπος ήχος - christinapappa827

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR