counter

Χριστίνα Παππά: Αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις της με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν

Χριστίνα Παππά: Αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις της με τη νύφη της,  Άννα Μπεζάν
Χριστίνα Παππά: Αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις της με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε την Παρασκευή η Χριστίνα Παππά, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εγγονούλα της, που ήρθε στη ζωή πριν από λίγους μήνες, αλλά και στη νύφη της Άννα Μπεζάν και τις σχέσεις τους.

Διαβάστε επίσης - Χριστίνα Παππά: Η αποκάλυψη για τη σχέση του γιου της, Δημήτρη με τον πατέρα του

Χριστίνα Παππά – Αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις της με την Άννα Μπεζάν

«Με την Άννα είχα πάντα καλές σχέσεις. Για να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό που λέμε για τη σχέση πεθεράς-νύφης, όταν γνωρίζεις τον άνθρωπο και δε σου δημιουργήσει ερωτήματα για την ασφάλεια του παιδιού σου, εννοείται ότι θα είναι όλα καλά. Θα υπάρξουν οι καλές στιγμές, θα υπάρξουν και οι κακές, τίποτα δεν είναι τέλειο. Όλα με συζήτηση, αγάπη και τρυφερότητα λύνονται. Εγώ την Άννα την θεωρώ κόρη μου, την αγαπώ, τη θαυμάζω. Όποτε μιλάω για τα παιδιά μου συγκινούμαι», είπε η Χριστίνα Παππά για την Άννα Μπεζάν και συνέχισε για τον εγγονή της, η οποία θα πάρει και το όνομά της:

«Η φράση “του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου” εννοείται ότι ισχύει. Όσο μεγαλώνει και αρχίζει και βγάζει τις κραυγές, σε κοιτάει, σε αγκαλιάζει, σε πιάνει, γίνεσαι…βούτυρο. Κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι του Δημήτρη και της Άννας, όση ένταση και να έχω, μόλις την δω, αλλάζω»

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα Παππά:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR