counter

Χριστίνα Παππά: Αγκαλιά με την εγγονή της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστίνα Παππά: Αγκαλιά με την εγγονή της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Χριστίνα Παππά: Αγκαλιά με την εγγονή της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα Χριστούγεννα δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα περνάει η Χριστίνα Παππά, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής (24/12) δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την εγγονή της.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, με αφορμή ότι αύριο η μικρή Χριστίνα έχει την ονομαστική της εορτή, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Χρόνια πολλά μας! Χρόνια πολλά μικρή μου πριγκίπισσα ! Ήρθες και έδωσες χαρά, ευτυχία, ομορφιά , δύναμη στην ζωή μου. Να είσαι πάντα δυνατή με υγεία , και η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σου να σε προστατεύει ! Χριστινα μου @pappasd @mpezan Να την χαιρόμαστε την Χριστινα junior. Να έχει υγεία και πάντα ευτυχία στην ζωή της , και δίπλα της ανθρώπους να την αγαπούν! Χριστινα @pappasd @mpezan Σας αγαπώ όσο τίποτα! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία δημιουργία και ευτυχία".

Διαβάστε επίσης: Xριστίνα Παππά: "Ο πρώην σύζυγός μου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μου κράτησε κακία"

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Χριστίνα Παππά είχε εξομολογηθεί για την εγγονή της και τον ρόλο της ως γιαγιά: "Είναι υπέροχο. Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά και όχι η γιαγιά. Η νύφη μου είναι υπέροχη και δυνατή μητέρα. Θαυμάζω και τον Δημήτρη και την Άννα γιατί είναι τρομεροί γονείς. Δεν το λέω επειδή είναι δικά μου παιδιά αλλά το λέω και το εννοώ. Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR