counter

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε τη να κάνει ηλιοθεραπεία στη βεράντα του σπιτιού της

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε τη να κάνει ηλιοθεραπεία στη βεράντα του σπιτιού της
Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε τη να κάνει ηλιοθεραπεία στη βεράντα του σπιτιού της

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από εκείνους που έζησαν την περιπέτεια με τον κορονοϊό λίγο πιο έντονα μιας και βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που νόσησαν από τον ιό.

Πλέον όμως έχει αναρρώσει πλήρως. Ωστόσο παραμένει στο σπίτι της τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχει προτείνει η Ελληνική κυβέρνηση.

Τώρα που ο καιρός έχει φτιάξει αρκετά, η παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί κάποια από τις αγαπημένες τις παραλίες ωστόσο βρήκε τη λύση για να αποκτήσει το καλοκαιρινό της μαύρισμα.

Φόρεσε λοιπόν το μαγιό της, βγήκε στο μπαλκόνι της και απόλαυσε τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε και μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Ονειρεύομαι θάλασσα, ήλιο και παραλίες… όλα δεν μπορώ να τα έχω, αλλά λίγη βιταμίνη D και ηλιοθεραπεία μπορώ να έχω και στη βεράντα μου! Και για αυτό είμαι χαρούμενη! Όλα είναι θέμα οπτικής! Εστίασε σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις!

Θα περάσουμε τις δυσκολίες και θα χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Προς το παρόν βγες στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και γιατί όχι βάλε το μαγιό σου και απόλαυσε τον ήλιο μας! Να έχεις μια υπέροχη μέρα!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR