counter

Χρήστος Χολίδης - Βίκυ Κάβουρα: Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz;

Χρήστος Χολίδης - Βίκυ Κάβουρα: Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz;
Χρήστος Χολίδης - Βίκυ Κάβουρα: Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz;

Πολύ κοντά έχουν έρθει τους τελευταίους μήνες ο Χρήστος Χολίδης και η Βίκυ Κάβουρα, σύμφωνα με τη RealLife και στη Σήλια Αποστόλου. Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και όπως διαβάζουμε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν δει τον τραγουδιστή να περνάει το κατώφλι του σπιτιού της ηθοποιού, στο Πανόραμα Βούλας.

Φίλοι τους υποστηρίζουν πως είναι ακόμα νωρίς να μιλάει κανείς για σχέση, όμως κάποιοι άλλοι, επισημαίνουν πως μεταξύ τους εξελίσσεται ένα έντονο φλερτ, που αν όλα πάνε καλά θα οδηγήσει σύντομα σε ειδύλλιο.

Πάντως ο Χρήστος Χολίδης και η Βίκυ Κάβουρα φαίνεται αποφασισμένοι να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ακόμη δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση.

«Το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσουν να κρύβονται και είναι λογικό, αφού θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον και να είναι πρώτα από όλα οι ίδιοι σίγουροι ότι ταιριάζουν και μπορούν να προχωρήσουν σε σχέση», αποκαλύπτει στην εφημερίδα άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR