counter

Χρήστος Δάντης: “Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει εντάσεις”

Χρήστος Δάντης: “Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει εντάσεις”
Χρήστος Δάντης: “Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει εντάσεις”

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα και μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι αλλά και τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία φέτος θα συμμετέχει στο Survivor All Star.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο Χρήστος Δάντης την Πέμπτη 5/1.

Δείτε επίσης - Χρήστος Δάντης: Το τρυφερό μήνυμα για την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αναχώρησή της για το Survivor All Star

Μέσα σε όλα ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star».

Όσα είπε ο Χρήστος Δάντης

«Η Ασημίνα μπήκε στο Survivor και έπαιξε σε 544 αγώνες. Καμία άλλη γυναίκα δεν έχει παίξει σε τόσους. Είναι ένα πλάσμα που της αρέσει να αγωνίζεται και ζει από αυτό. Δεν θα μπορούσα να της πω να μην πάει γιατί της αρέσει να αγωνίζεται και η αμοιβή από αυτό θα είναι καλή. Όλες οι σχέσεις έχουν τσακωμούς και εντάσεις έτσι και εμείς» αποκάλυψε ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR