counter

Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: "Υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν τη σχέση μας"

Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: "Υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν τη σχέση μας"
Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: "Υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν τη σχέση μας"

Ο Χρήστος Δάντης το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, και στα σχόλια που έχει δεχθεί στα social media για τη σχέση τους.

Δείτε επίσης! Χρήστος Δάντης: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον αδελφό του - "Βασανίστηκε πολύ, είχε ψυχικά προβλήματα"

Όσα είπε ο Χρήστος Δάντης

«Έχουμε δεχθεί φοβερές επιθέσεις στα social media… φοβερές επιθέσεις. Επιθέσεις που αφορούσαν εμένα, εκείνη, αυτό που υπήρχε μεταξύ μας, το ότι έχουμε αυτή τη σχέση. Μιλάω για παλαιότερα φυσικά.

Τώρα πια αυτό το έχουν χωνέψει, το έχουν καταλάβει και οι επιθέσεις περιορίζονται στο “τι αυτός είσαι”, “τι αυτή είναι”… κατάλαβες; “Τι μαλ@κας είσαι”, “τι μαλ@κισμένη είναι” δηλαδή», είπε ο Χρήστος Δάντης και “πάγωσε” τους παρουσιαστές της εκπομπής.

«Σταμάτα, είναι ζωντανό», του είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στη συνέχεια.

«Υπήρξε μια μεθόδευση τέλος πάντων, μαθεύτηκε χωρίς να το έχει συμφωνήσει η ίδια. Μας είχε πετύχει νομίζω ένας φακός κάπου την περίοδο του κορονοϊού και βγήκε αυτή η φωτογραφία. Έτσι μαθεύτηκε. Η Ασημίνα δεν έχει ακούσει και δεν έχει διαβάσει τίποτα σε σχέση με όσα έχω ακούσει εγώ.

Είναι έντονος χαρακτήρας και έχει μία διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων για την ηλικία της. Σέβεται την ιεραρχία, σέβεται την οικογένεια, είναι ο άνθρωπος που θα φάει με τους δικούς της το μεσημέρι γνωρίζοντας ότι μετά από 2 ώρες θα πρέπει να πάει στην προπόνηση και ενδεχομένως θα το βγάλει αυτό το φαγητό. Φέρνει εις πέρας τρία σπίτια.

Με τρόμαξε το συναίσθημά μου όταν γνώρισα την Ασημίνα. Φυσικά υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν αυτή τη σχέση. Αυτά απασχόλησαν και την Ασημίνα. Τα κοινά μας με την Ασημίνα είναι ότι είμαστε έντονοι άνθρωποι. Με έχει δει να δω τη ζωή διαφορετικά και να εκτιμήσω τον εαυτό μου», είπε για τη σύντροφό του ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR