counter

Χρήστος Δάντης: "Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show"

Χρήστος Δάντης: "Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show"
Χρήστος Δάντης: "Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show"

O Νίκος Συρίγος με την κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε τον Χρήστο Δάντη ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Δείτε επίσης - Survivor - Χρήστος Δάντης: Ανάρτηση-ξέσπασμα εναντίον όσων γελούσαν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε την καλλιτεχνική του πορεία, στις αντιδράσεις γύρω από τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αλλά και την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Όσα είπε ο Χρήστος Δάντης

«Έχω κάνει κάποια τραγούδια που καλό θα ήταν να μην τα έκανα παρά το γεγονός ότι στη συνείδηση κάποιον έχουν γράψει ιστορία…Μπορεί στην πορεία μου να αδίκησα τη φωνή μου. Μπορεί τραγούδια μου να είναι εύπεπτα και χαζούλικα αλλά έχουν γράψει ιστορία», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η καλύτερη συνεργασία που έχει κάνει στην καριέρα του είναι ο Γιώργος Νταλάρας ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στις πολυσυζητημές δηλώσεις του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show και στήνεσαι στον κόσμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του… Για μένα ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται ήδη στην ελληνική ιστορία. Δίδαξε είδη και τραγούδια που δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά καλό είναι είμαστε πιο γιατί βασιλεύει η αμετροπέπεια».

Τέλος, για την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου και τα αρνητικά σχόλια για την συμμετοχή της στο Survivor ο Χρήστος Δάντης εξήγησε: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για τη χρονιά της Ασημίνας στο Survivor και τώρα την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω, δεν μπορείς να γελάς με κάποιον που εκφράζεται κλαίγοντας».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Χρήστος Δάντης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR