counter

Τζούλια: Η βαφτισιμιά του Μιχάλη Ασλάνη μιλά για όλα (video)

Τζούλια: Η βαφτισιμιά του Μιχάλη Ασλάνη μιλά για όλα (video)
Τζούλια: Η βαφτισιμιά του Μιχάλη Ασλάνη μιλά για όλα (video)

Βαφτισιμιά Μιχάλη Ασλάνη

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "ΜΙΛΑ" ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, η βαφτισιμιά του Μιχάλη Ασλάνη, Τζούλια, με την μητέρα της, Βέρα. Οι δύο γυναίκες, μίλησαν για την σχέση τους με τον σχεδιαστή μόδας και τον αιφνίδιο θάνατό του.

Η Τζούλια, ζούσε με την μητέρα της στο σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο, εκεί όπου η δεύτερη εκτελούσε χρέη οικιακής βοηθού. Η Τζούλια σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης στο Ηράκλειο.

Η Τζούλια μίλησε για το μήνυμα που της έστειλε ο Μιχάλης Ασλάνης, δυο μέρες πριν το θάνατό του, το οποίο έγραφε: "Αγαπημένη μου Τζούλια, ελπίζω να περνάτε όμορφα πόσο θα ήθελα να είμαι μαζί σας το καλοκαίρι στη Δήλο και να βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα. Σας αγαπώ". Όπως εξήγησε, αυτό δεν την παραξένεψε καθόλου γιατί ήταν κάτι που συνήθιζε να κάνει.

Η μητέρα της Βέρα, παραδέχθηκε πως είχε καταλάβει ότι ο σχεδιαστής δεν ήταν καλά και δυο ημέρες πριν το θάνατό του που μίλησαν στο τηλέφωνο του το είπε, με τον ίδιο να απαντά πως θα της εξηγούσε από κοντά. Τον πρόλαβαν βέβαια τα δυσάρεστα γεγονότα.

Οι δύο γυναίκες ξεκαθάρισαν πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν -όπως ακούστηκε- αυτές που καταχράστηκαν την περιουσία του.

Δείτε τι ακριβώς έγινε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR