counter

Τζένη Μπαλατσινού: Τι έλεγε έναν χρόνο πριν όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε τέταρτο παιδί;

Τζένη Μπαλατσινού: Τι έλεγε έναν χρόνο πριν όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε τέταρτο παιδί;
Τζένη Μπαλατσινού: Τι έλεγε έναν χρόνο πριν όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε τέταρτο παιδί;

Πριν από λίγε ημέρες ο Βασίλης Κικίλιας έκανε γνωστό πως ο ίδιος και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες το πρώτο τους παιδί. Ο Υπουργός Υγείας αποκάλυψε μάλιστα τη Δευτέρα πως η παρουσιάστρια περιμένει αγοράκι.

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε μιλήσει τον Ιούνιο του 2019 στην Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας ακόμη εγκυμοσύνης.

«Εγώ είχα ενημερώσει τα παιδιά μου και γενικότερα αυτούς που έπρεπε να το μάθουν, τι συμβαίνει οπότε στην αρχή δεν μας τρόμαξε. Μετά, όμως μπορώ να πω ότι τα δημοσιεύματα, τρόμαξαν και εμένα και τον Βασίλη. Εμένα, ίσως να με τρόμαξε περισσότερο. Εγώ γυρνώντας στο σπίτι μου είχα τρία παιδιά. Το να διαβάζεις κάθε εβδομάδα μια μυθοπλασία ότι είμαι έγκυος, ότι χωρίζω, ότι παντρεύομαι, ότι μένω σε άλλο σπίτι, αυτό έκανε το γιο μου, ο οποίος επιστρέφοντας από το σχολείο να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Αυτό μπορείς μέχρι ενός σημείου να το ορίσει. Μετά αρχίζει και σε ενοχλεί. Επίσης, βλέπεις πλέον ότι ο κόσμος πάρα πολύ αυθαίρετα βγαίνει σε ένα τηλεοπτικό πάνελ και λέει οτιδήποτε μπορεί να πει εύκολα στο σαλόνι του. Δεν είναι έτσι το δημόσιο βήμα. Θεωρώ ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει και ειδικά σε ότι αφορά τη προσωπική ζωή κάποιων ανθρώπων», είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού.

Σε ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το αν υπάρχει στα σχέδιά της ένα τέταρτο παιδί, η Τζένη Μπαλατσινού είχε απαντήσει: «Ό,τι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR