counter

Τρομοκρατημένος ο Λάκης Λαζόπουλος: Τι κρύβει στο κινητό που του έκλεψαν;

Τρομοκρατημένος ο Λάκης Λαζόπουλος: Τι κρύβει στο κινητό που του έκλεψαν;
Τρομοκρατημένος ο Λάκης Λαζόπουλος: Τι κρύβει στο κινητό που του έκλεψαν;

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι τρομοκρατημένος μετά την κλοπή του κινητού του, σύμφωνα με το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μέσα στο κινητό του είχε πολύτιμα στοιχεία, αλλά και φωτογραφίες και τηλέφωνα που πολλοί θα ήθελαν να τα αποκτήσουν, όπως τον αριθμό του πρωθυπουργού μέχρι γνωστών επιχειρηματιών. Ο Λάκης Λαζόπουλος κατήγγειλλε στην αστυνομία ότι ένας ζητιάνος που κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας είναι ο ληστής του κινητού του. Ο εν λόγω άνθρωπος τον πλησίασε το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης, την ώρα που καθόταν σε ένα κεντρικό μαγαζί.

Και ενώ ο παρουσιαστής έβγαλε χρήματα να δώσει στο ζητιάνο, εκείνος με γρήγορο τρόπο του πήρε το κινητό που είχε πάνω στο τραπέζι. Αμέσως μόλις συνειδητοποίησε ότι λείπει το κινητό του κατευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία.

"Βρέθηκαν τα στοιχεία μου-ευτυχώς ένα μεγάλο κομμάτι της ατζέντας μου-στο λογαριασμό ενός άσχετου ανθρώπου. Ήταν ένας επιχειρηματίας, ο οποίος όταν ξαφνικά άνοιξε το λογαριασμό του και είδε τον τηλεφωνικό μου κατάλογο έμεινε έκπληκτος. Τότε λοιπόν είχα πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ μέσω των δικηγορών μου είχα έρθει σε επαφή με την apple στην Ελλάδα και την Αμερική. Κάποιος μέσω iCloud πήρε όλα τα αρχεία μου και τα διοχέτευσε σε λογαριασμό ενός άσχετου ανθρώπου. Και με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι ‘’βρήκα τα τηλέφωνα σας και κάποιες φωτογραφίες’’. Στην αρχή δεν καταλάβαινα τι ακριβώς είχε συμβεί. Στην πορεία όμως κατάλαβα ότι αυτός ήταν ένας έντιμος άνθρωπος, που ξαφνικά άνοιξε τον λογαριασμό του και αντίκρισε τα δικά μου δεδομένα. Τελικά, διαπιστώσαμε ότι όλα είχαν κλαπεί μέσω iCloud και σήμερα αυτή η υπηρεσία έχει φύγει από μένα" δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR