counter

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: "Το ότι αναγνωρίζει ότι είμαι ψηλότερος από αυτόν... πάλι καλά"

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: "Το ότι αναγνωρίζει ότι είμαι ψηλότερος από αυτόν... πάλι καλά"
Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: "Το ότι αναγνωρίζει ότι είμαι ψηλότερος από αυτόν... πάλι καλά"

Η κάμερα του "Πρωινού" και ο δημοσιογράφος, Γιάννης Μαλλιαρός συνάντησαν τον Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη δικαστική του διαμάχη με τον Λάκη Λαζόπουλο, τονίζοντας πως μια συγγνώμη από τον ηθοποιό θα αρκούσε για να μπει ένα τέλος.

"Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια δημοσιογράφων να επανέλθει ο Λάκης Λαζόπουλος στο προσκήνιο. Χρησιμοποιεί κάθε μέσο. Αναφέρει το όνομά μου για να αντιδράσω και να διαιωνίζει μια συζήτηση. Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε εμένα και τα παιδιά μου, ήταν πολύ άσχημο. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε εμένα και τα παιδιά μου, θα έπρεπε ο ίδιος να το διορθώσει με μια συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης: Λάκης Λαζόπoυλος: "Συμπαθώ την Kατερίνα Kαινούργιου, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση"

Ούτε τον χτύπησα, ούτε έκανα κάτι άλλο από αυτά που ο ίδιος υποστήριξε. Το ότι αναγνωρίζει ότι είμαι ψηλότερος από αυτόν... πάλι καλά. Δε ξέρω πόσα χρόνια με εμφάνιζε κοντό, έγινε ο κοντύτερος άνθρωπος της ελληνικής κοινωνίας. Με εμφάνιζε ανήθικο, έλεγε ότι αντί του Γρηγορόπουλου θα έπρεπε να έχει πυροβολήσει εμένα ο αστυνομικός γιατί έτσι θα καθάριζε η ελληνική κοινωνία. Και αντί να ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά, που τα έλεγε κάθε μέρα και τα έβλεπαν τα παιδιά μου, θέλει να κάνει και μηνύσεις.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρεί… Μια συγγνώμη να ζητήσει δημοσίως, να πει τι ακριβώς συνέβη και όλα θα είναι όπως πρέπει. Ούτε μου αρέσει να δέρνω, ούτε να ξεφτιλίζω" τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR