counter

Tόμας Πρωτόπαππας: Σαν σήμερα είχε γενέθλια και στενός του φίλος έκανε αφιέρωση που συγκινεί...

Tόμας Πρωτόπαππας: Σαν σήμερα είχε γενέθλια και στενός του φίλος έκανε αφιέρωση που συγκινεί...
Tόμας Πρωτόπαππας: Σαν σήμερα είχε γενέθλια και στενός του φίλος έκανε αφιέρωση που συγκινεί...

 Γιώργος Πράσινος

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

 Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με τον άδικο χαμό του. Ο νεαρός ηθοποιός  έφυγε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2013, μετά από 10 εβδομάδες νοσηλείας στην εντατική του ΚΑΤ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Πολλοί από αυτούς, όσα χρόνια και αν περάσουν τον έχουν πάντα στο μυαλό και την καρδιά τους. Όπως ο στενός του φίλος και δημοσιογράφος του περιοδικού «ΟΚ!», Γιώργος Πράσινος που με μια ανάρτηση στο facebook έκανε πολλούς να δακρύσουν.

Ο Γιώργος την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, την ημέρα που ο φίλος του θα έκλεινε τα 28 του χρόνια, ανέβασε  μια ταινία μικρού μήκους, στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει ο Τόμας και μάλιστα ήταν πολύ περήφανος γι' αυτήν. Μια σημαντική ταινία, η οποία περνάει σπουδαία μηνύματα για τα άτομα με αναπηρία και πόσο η κοινωνία αδιαφορεί γι’ αυτά.

Ο δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη μέρα για να περάσει το νόημα της ταινίας και να τιμήσει την μνήμη του φίλου του δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε την ταινία και να παραδειγματιστούμε.

Ο Γιώργος γράφει χαρακτηριστικά:

 «Κανονικά σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου με ένα -πρωτότυπο- πάρτι (όπως τα προηγούμενα) που θα το θυμόμασταν για πολλά χρόνια... Αντί αυτού, και χωρίς να έχεις βγει από την καθημερινή μου σκέψη, ανεβάζω αυτή την βραβευμένη μικρού μήκους ταινία για άτομα με δυσκολίες, για την οποία ξέρω πόσο περήφανος ήσουν που συμμετείχες -directed by Stamos Tsamis -, με την ελπίδα πολλά "ζώα" να γίνουν άνθρωποι και να νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας... ‪#‎thomasprotopapas»

 Διαβάστε επίσης :"Έφυγε" από τη ζωή ο σύζυγος της Celine Dion. Η ανακοίνωση της τραγουδίστριας

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR