counter

Έξι χρόνια από τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα: Αυτή ήταν η ζωή του άτυχου ηθοποιού

Έξι χρόνια από τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα: Αυτή ήταν η ζωή του άτυχου ηθοποιού
Έξι χρόνια από τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα: Αυτή ήταν η ζωή του άτυχου ηθοποιού

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τις 21 Μαίου 2013, την ημέρα που ο Τόμας Πρωτόπαπας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών. Ο άτυχος ηθοποιός μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην εντατική άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας τον πόνο και τον θρήνο όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που αγωνιούσε στο πλευρό του.

Βιογραφικό

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1988 στο Λονδίνο. Από 14 ετών ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, ενώ στη συνέχεια έκανε τα πρώτα του βήματα και στην υποκριτική. Ως χόμπι του, είχε την πάλη, ενώ είχε λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες.

Ξεκίνησε την καριέρα του, μέσα από το Mad, παρουσιάζοντας μια εκπομπή μουσικού περιεχομένου, ενώ το 2010 συμμετείχε στο remake της ταινίας Ρόδα, τσάντα και κοπάνα. Το 2012, έπαιξε στη κωμική σειρά του Mega, Οι Βασιλιάδες, έχοντας το ρόλο του γιου του Γεράσιμου Σκιαδαρέση. Το 2013 θα συμμετείχε στην εκπομπή μαγειρικής Doctor Cook, που προβλήθηκε επίσης από το Mega, ως μαθητευόμενος σεφ.

Τροχαίο-Θάνατος

Το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, ο Τόμας Πρωτόπαπας ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του, με προορισμό το στούντιο στο οποίο θα γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής Dr Cook. Ενώ είχε ήδη μπει στην Αττική Οδό κάποια στιγμή σταμάτησε το αμάξι του στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό βανάκι. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός ηθοποιός να χτυπήσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος της επέμβασης, μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος, για 66 ημέρες, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2013, οπότε και έφυγε από τη ζωή. Μετά τον θάνατο του, ο δεύτερος κύκλος της σειράς Οι Βασιλιάδες αφιερώθηκε στη μνήμη του.

Προσωπική ζωή

Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε σχέση με την φοιτήτρια Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, η οποία ήταν δίπλα του μέχρι την στιγμή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR