counter

Τόμας Πρωτόπαππας: Από εδώ και πέρα ξεκινάει μια μακροχρόνια μάχη! Τι λέει ο θείος του

Τόμας Πρωτόπαππας: Από εδώ και πέρα ξεκινάει μια μακροχρόνια μάχη! Τι λέει ο θείος του
Τόμας Πρωτόπαππας: Από εδώ και πέρα ξεκινάει μια μακροχρόνια μάχη! Τι λέει ο θείος του

Τόμας Πρωτόπαπας

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαππα, σύμφωνα με τον θείο του νεαρού ηθοποιού.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο που είχε πει ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας, στο FTHIS.GR. Πως αν δηλαδή, οι διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές δεν προκαλέσουν κανένα ερέθισμα στον εγκέφαλο, τότε δεν υπάρχει ιατρικός δρόμος. Όλη η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ο Τόμας, δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος του παιδιού να μη δίνει κάποιο σήμα ή έστω κάποια μηδαμινή αντίδραση. Μετά από όλα αυτά λοιπόν οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι από εδώ και πέρα μιλάμε για μια πιθανή μακροχρόνια αναμονή, όπως μετέδωσε η "Μεσημεριανή Μελέτη".

Μετά από δεκαπέντε μέρες στην εντατική του ΚΑΤ, ο Τόμας Πρωτόπαπας δεν έχει αντιδράσει ακόμα, σε καμία από τις τρεις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές που του χορήγησαν οι γιατροί και όλοι πλέον προσεύχονται για το θαύμα. Ο θείος του Τόμας, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι γιατροί να επιχειρήσουν να βγάλουν τη μηχανική υποστήριξη για να ελέγξουν τις αντιδράσεις του, τονίζοντας ότι αν βγάλουν τα μηχανήματα το παιδί θα… «φύγει».

Από τις 21 Μαρτίου ο θείος του Τόμας μιλώντας στο FTHIS.GR είχε περιγράψει την πορεία που απεύχονταν να συμβεί, αλλά δυστυχώς έγινε: "Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Ο Τόμας θα παραμείνει διασωληνωμένος στην εντατική για όσο αντέξει ή... μέχρι να γίνει το θαύμα. Οι γιατροί μας λένε ότι λόγω της ηλικίας του και του γεγονότος ότι είναι αθλητής μπορεί και να γίνει το θαύμα και σε αυτό ελπίζουμε".

Την ίδια ώρα διάφορα blogs-sites αναπαράγουν ανυπόστατες πληροφορίες, δημιουργώντας περαιτέρω αναστάτωση στην οικογένεια, με αποτέλεσμα οι γονείς του Τόμας να έχουν αποφασίσει να κινηθούν νομικά για να σταματήσει πλέον η παραφιλολογία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR