counter

Τόμας Πρωτόπαπας: Υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις

Τόμας Πρωτόπαπας: Υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις
Τόμας Πρωτόπαπας: Υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις

Τόμας Πρωτόπαπας

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Στις 11:30 συναντήθηκαν οι θεράποντες γιατροί του Τόμας Πρωτόπαπα με τον Διοικητή του νοσοκομείου ΚΑΤ για να συζητήσουν την κατάσταση του ασθενούς σε ένα "άτυπο ιατρικό συμβούλιο".

Πυκνώνουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι το νοσοκομείο ενδέχεται να μην βγάλει ιατρικό ανακοινωθέν όπως αρχικά είχαν ενημερωθεί οι δημοσιογράφοι καθώς η κατάστασή του ασθενούς, παραμένει σταθερά κρίσιμη χωρίς μεταβλητότητα.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και σε αξονική εγκεφάλου.

Μετά το πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι την Κυριακή, αμέσως μετά το ατύχημα αυτές οι εξετάσεις κρίνονται απαραίτητες για να συνεκτιμηθεί η κατάσταση του ασθενούς.

Οι ελπίδες της οικογένειας δεν σβήνουν. Προσεύχονται και περιμένουν το παιδί τους να τα καταφέρει. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο FTHIS.GR, ο θείος του Γιώργος Πρωτόπαπας: "Το παιδί ΖΕΙ".

Μιλώντας με γιατρούς που έχουν κουράρει παρόμοια περιστατικά μας ανέφεραν χαρακτηριστικά: "Η ηλικία του και το γεγονός ότι είναι αθλητής μπορεί να τον σώσει. Η ηλικία του κυρίως μπορεί να τον βοηθήσει. Εκεί που νομίζεις ότι όλα τελείωσαν, εκεί ο οργανισμός δίνει ένα σήμα και όλα ξεκινούν από την αρχή".

Μακάρι να συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση του Τόμας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR