counter

Τόμας Πρωτόπαπας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Τόμας Πρωτόπαπας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του
Τόμας Πρωτόπαπας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Τόμας Πρωτόπαπας

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Τα λεπτά περνούν βασανιστικά για την οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος παραμένει για δέκατη μέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Μόλις σήμερα έφτασαν οι απαντήσεις των ιατρών του εξωτερικού, όπου η οικογένεια του ταλαντούχου ηθοποιού, είχε αποστείλει το φάκελο με τις εξετάσεις του.  Όπως αποκλειστικά δήλωσε στο FTHIS. GR και στην Μαίρη Παλιαλέξη, ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας, τα μηνύματα από την Αμερική δεν ήταν ενθαρρυντικά καθώς επισήμαναν ότι ακόμα και αν μεταφέρονταν ο Τόμας εκεί οι γιατροί δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι περισσότερο.

Από την άλλη πλευρά οι Άγγλοι έκριναν ότι υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης λόγω του νεαρού της ηλικίας και της καλής σωματικής υγείας του Τόμας λόγω των χρόνων που υπήρξε αθλητής της πάλης. Η κατάσταση του σύμφωνα με όλιες τις τελευταίες πληροφορίες παραμένει αμετάβλητη και κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ενημέρωσε σήμερα την οικογένεια του ταλαντούχου ηθοποιού για την κατάθεση του οδηγού του van που έπεσε πάνω  στο όχημα του Τόμας. Ο οδηγός κατέθεσε ότι ο ήλιος τον τύφλωσε και εκείνος δεν είδε εγκαιρα το ακινητοποιημένο όχημα του ηθοποιού. Η υπόθεση βρίσκεται σε ανακριτικό στάδιο με την οικογένεια να έχει προσλάβει δικηγόρο για την εξέλιξη της.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του STAR για τις σημερινές εξελίξεις από το νοσοκομείο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR