counter

Τόμας Πρωτόπαπας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Τόμας Πρωτόπαπας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του
Τόμας Πρωτόπαπας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Τόμας Πρωτόπαπας

Ο Τόμας Πρωτόπαπας συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου ηθοποιού, που νοσηλεύεται τις τελευταίες 11 μέρες στην Μ.Ε.Θ. παραμένει αμετάβλητη και σταθερά κρίσιμη. Το τελευταίο ρεπορτάζ από το νοσοκομείο αναφέρει πως ο οργανισμός του Τόμας δεν έχει αντιδράσει ακόμα στην νέα φαρμακευτική αγωγή, που του χορηγείται από χτες το πρωί. Όπως δήλωσε ο θείος του Τόμας αποκλειστικά στο FTHIS.GR: "Αν δεν αντιδράσει ο εγκέφαλος δεν υπάρχει ιατρικός δρόμος. Είναι μόνο στα χέρια του Τόμας και στα χέρια του Θεού η τύχη του. Υπάρχει ελπίδα. Αλλά σε βάθος χρόνου και μόνο αν αντιδράσει σε κάποια από τις αγωγές. Η αγωνία με κάθε νέα φαρμακευτική αγωγή είναι να δώσει ο εγκέφαλος του έστω ένα σήμα. Αυτό το σήμα μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί γι αυτό και οι γιατροί δεν έχουν από κάπου να πιαστούν. Γι αυτό και αλλάζουν συνέχεια θεραπείες για να του προκαλέσουν ερέθισμα".

Οι γιατροί θα περιμένουν μέχρι την Παρασκευή 29/03 για να διαπιστώσουν αν η φαρμακευτική αγωγή θα καταφέρει να προκαλέσει έστω ένα ερέθισμα στον εγκέφαλο του άτυχου 25χρονου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR