counter

Το χιονοδρομικό γέμισε από τα παιδιά της διάσημης οικογένειας

Το χιονοδρομικό γέμισε από τα παιδιά της διάσημης οικογένειας
Το χιονοδρομικό γέμισε από τα παιδιά της διάσημης οικογένειας

Το χιονοδρομικό κέντρο στη Utah γέμισε από παιδιά, μωρά και καρότσια! Ο λόγος για την Kourtney Kardashian και το Scott Disick που θα κάνουν πρωτοχρονιά στα χιόνια μαζί με τα παιδιά τους Mason και Penelope. Μαζί τους βρίσκεται και η Kim Kardashian με τον Kanye West που απολαμβάνουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα με την κορούλα τους.

Οι δυο αδελφές μαζί με τους συζύγους τους και τα παιδιά τους έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους καθώς η εικόνα είναι μοναδική. Το κατάλευκο τοπίο έχει γεμίσει από παιδικές φατσούλες που παίζουν με τα χιόνια και περνούν χρόνο με τους γονείς τους.

Ο 32χρονος σύζυγος της Kourtney Kardashian απόλαυσε το παιχνίδι με τον 3 χρόνων γιο του, ο οποίος είχε για παρέα του μια φίλη του. Μαζί γλιστρούσαν στο χιόνι ενώ οι γονείς παρακολουθούσαν όλο χαρά. Ο Scott Disick δεν άφηνε στιγμή από τα μάτια του το γιο του που τον καμάρωνε να απολαμβάνει το χιόνι και τα παιχνίδια με τη μικρή του φίλη.

Η Kourtney Kardashian δεν ήταν τόσο δραστήρια καθώς πρόσεχε την ενός έτους κόρη της, Penelope. Ντυμένη με total black outfit κατάλληλο για τα χιόνια, δύσκολα μπορούσε να διακρίνει κανείς το πρόσωπο της καθώς το σκουφί και τα γυαλιά της το έκρυβαν.

Όταν τελείωσε το παιχνίδι στα χιόνια η οικογένεια συνάντησε την Kim Kardashian και τον Kanye West που προτίμησαν να κάνουν βόλτες και να δοκιμάσουν τις παραδοσιακές συνταγές. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR