counter

Ήθελε μικρή μέση, αλλά δυσκολεύεται να αναπνεύσει

Ήθελε μικρή μέση, αλλά δυσκολεύεται να αναπνεύσει
Ήθελε μικρή μέση, αλλά δυσκολεύεται να αναπνεύσει

Κim Kardashian_Bikini

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Δεν ήταν ποτέ ντροπαλή να δείχνει τις γεμάτες καμπύλες της. Τις αναδεικνύει με τα στενά φορέματα, τις σέξι φωτογραφίσεις, αλλά και τις προσωπικές της φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο twitter.

Χτες, η Kim Kardashian βρέθηκε μαζί με την αδερφή της Kourtney, σε παραλία στο Μαϊάμι και οι paparazzi έτρεξαν να απαθανατίσουν τις διάσημες αδερφές σε στιγμές χαλάρωσης.

Η λέξη χαλάρωση, μάλλον δεν ταιριάζει για το πως πρέπει να αισθανόταν η Kim Kardashian φορώντας μια χρυσή ζώνη που είχε δέσει αρκετές φορές γύρω από τη μέση της και έδειχνε να την σφίγγει σε βαθμό που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως κατάφερνε να αναπνεύσει.
Κim Kardashian_Bikini

Η Kim εμφανίστηκε με ολόσωμο άσπρο μαγιό και από πάνω φορούσε ένα άσπρο φόρεμα πουκάμισο.
Κim Kardashian_BikiniΚim Kardashian_Bikini










































Τελικά οι αδερφές δεν κολύμπησαν και προτίμησαν να καθήσουν στις ξαπλώστρες της παραλίας. Για να μην χαλάσει όμως το χατήρι των φωτογράφων η 31χρονη Κim έκανε μια βόλτα μέχρι το νερό για να πλατσουρίσει με τα πόδια της. 

Πάντως η Kim έδειχνε να μην την έχουν πάρει από κάτω τα δημοσιεύματα ότι στο sex tape του συντρόφου της, Kanye West, που είναι έτοιμο να διαρρεύσει πρωταγωνίστρια είναι η ίδια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR