counter

Το προσκλητήριο του γάμου της Όλγας Φαρμάκη

Το προσκλητήριο του γάμου της Όλγας Φαρμάκη
Το προσκλητήριο του γάμου της Όλγας Φαρμάκη

Νύφη ντύθηκε η Όλγα Φαρμάκη!  Μπορεί να μην αργεί η στιγμή που το γνωστό μοντέλο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην πραγματική της ζωή, αλλά προς το παρόν η Όλγα Φαρμάκη ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip του τραγουδιού του νέου ανερχόμενου τραγουδιστή Γιώργου Λαζαράκη «30 του Φλεβάρη».

Το τραγούδι, το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε τον γύρο του διαδικτύου σημειώνοντας πολλά views μα μέχρι πρότινος δεν είχε γνωστοποιηθεί το όνομά του καλλιτέχνη που το ερμήνευε. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν και συνοδεύτηκαν από ένα videoclip που πραγματικά κλεβει την παράσταση μιας και σε αυτό η Όλγα υποδύεται την μέλλουσα σύζυγο, φορώντας νυφικό και κάνοντας μάταια σχέδια γάμου. Λογικό βέβαια αν αναλογιστεί κανείς ότι η 30η Φεβρουαρίου δεν θα έρθει ποτέ, παρά μόνο εάν εφευρεθεί και το τρίσεκτο έτος που θα έρχεται κάθε τρία χρόνια.

Η Όλγα στην πραγματική της ζωής της ζωή διατηρεί σχέση με τον Γιώργο Γιγουρτάκη, ενώ το φετινό καλοκαίρι οργίασαν οι φήμες περί πρότασης γάμου του προς εκείνη. Προς το παρόν η Όλγα κλέβει τις εντυπώσεις σε ένα videoclip-έκπληξη!

Δείτε το! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR