counter

Όλγα Φαρμάκη - Σταύρος Μαντόπουλος: Βάφτισαν την κόρη τους (φωτογραφίες)

Όλγα Φαρμάκη - Σταύρος Μαντόπουλος: Βάφτισαν την κόρη τους (φωτογραφίες)
Όλγα Φαρμάκη - Σταύρος Μαντόπουλος: Βάφτισαν την κόρη τους (φωτογραφίες)

Στιγμές ευτυχίας για την Όλγα Φαρμάκη και τον σύντροφό της, Σταυρό Μαντόπουλο, οι οποίοι το πρωί της Κυριακής βάφτισαν την ενάμιση έτους κόρη τους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με την νεοφώτιστη να παίρνει το όνομα Μαρέττα, ενώ νονοί της μικρής ήταν η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ και ο Γιώργος Παντελίδης, καλός φίλος του ζευγαριού. 

Η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της δε μπορούσαν φυσικά να κρύψουν τη χαρά τους με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν αρκετοί καλοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Κοκκινάκης με τη σύντροφό του, Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Σε συνέντευξη της στο Happy Day τον Σεπτέμβριο του 2020, η Όλγα Φαρμάκη είχε αναφέρει για τον σύντροφό της και την εγκυμοσύνη της: «Και εγώ και ο Σταύρος το θέλαμε και χαρήκαμε πάρα πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου. Εκείνος είχε τις αμφιβολίες του αλλά εγώ από την αρχή είχα πει στη φίλη μου “ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Δεν υπήρχε άγχος, δεν υπήρχε κανένα παιχνίδι στη σχέση, ήταν πολύ καλή η χημεία μεταξύ μας. Του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη με ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έμαθα όταν ήμουν στο γραφείο. Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες, δηλαδή μετρούσαμε τις μέρες, ρωτούσαμε και φίλους που έχουν κάνει παιδάκια να μας πούνε μερικά tips. Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος ξετρελάθηκα! Ήταν ότι πιο πολύ ήθελα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR