counter

Το "Μες στην καλή χαρά" ρίχνει αυλαία και αποχαιρέτησε τους φίλους του με μια έκθεση φωτογραφίας

Το "Μες στην καλή χαρά" ρίχνει αυλαία και αποχαιρέτησε τους φίλους του με μια έκθεση φωτογραφίας
Το "Μες στην καλή χαρά" ρίχνει αυλαία και αποχαιρέτησε τους φίλους του με μια έκθεση φωτογραφίας

Αυλαία ρίχνει το "Μες στην καλή χαρά" την Κυριακή 14 Ιουλίου. Με μια έκθεση φωτογραφίας θέλησε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους φίλους της, με καλεσμένους όλους όσοι πέρασαν από τον καναπέ των συντελεστών και φέτος. Για αρκετό καιρό "έτρεχε" στην εκπομπή διαγωνισμός φωτογραφίας, τα αποτελέσματα του οποίου παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 11 Ιουλίου στον Εθνικό Κήπο.

Όλοι οι συντελεστές της εκπομπής βρέθηκαν εκεί ευδιάθετοι και με καλοκαιρινή διάθεση. Με casual look και φορώντας ένα μπεζ άνετο παντελόνι συνδυασμένο με λευκή μπλούζα που έπεφτε από τον ένα ώμο είδαμε την Ναταλία Γερμανού, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  φόρεσε μια chic αμπιγιέ ολόσωμη φόρμα σε τιρκουάζ χρώμα κάνοντας πιο βραδινή εμφάνιση.

Πολλοί ήταν και οι καλεσμένοι που έδωσαν "το παρών" στην εκδήλωση. Ανάμεσα τους οι ηθοποιοί Δάνης Κατρανίδης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Κώστας  Σπυρόπουλος, Μάριος Αθανασίου. Επίσης η αγαπημένη φίλη της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς όμως τον συνοδό της, καθώς και οι τραγουδίστριες Saya και Κατερίνα Στικούδη που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εκκεντρικές στυλιστικές τους επιλογές.

Εκεί και η καινούργια παρέα του Alpha, Πέδες με τους παρουσιαστές Πέτρο Λαγούτη, Ευθύμη  Ζησάκη, Σοφία Κουρτίδου, Ελένη Τσολάκη, Διονύση Αζαράκη να ποζάρουν μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, που δεν ήταν δυνατόν να λείπει από μια έκθεση φωτογραφίας αφού είναι λάτρης της και σε κάθε του ταινία ή σήριαλ η φωτογραφία είναι κάτι που τον απασχολεί ιδιαίτερα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR