counter

Το μεγαλύτερο γλυκό που μου σέρβιραν σε εστιατόριο (Στο Olga' s Blog)

Το μεγαλύτερο γλυκό που μου σέρβιραν σε εστιατόριο (Στο Olga' s Blog)
Το μεγαλύτερο γλυκό που μου σέρβιραν σε εστιατόριο (Στο Olga' s Blog)

Δεν ξέρω αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που τρώνε περισσότερα γλυκά από φαγητό ή όχι. Εγώ σίγουρα με συγκαταλέγω σε αυτή κι αν όχι τρώω,  σίγουρα θα μπορούσα να τρέφομαι κυρίως με γλυκά. Απλά το αποφεύγω για λόγους υγείας βασικά αλλά και εμφάνισης. Βέβαια, όταν βρεθεί μπροστά μου ένας γλυκός πειρασμός και ιδίως αν περιλαμβάνει σοκολάτα πολύ δύσκολα θα αντισταθώ. Επίσης ανήκω  στην ομάδα αυτών,που όταν πάνε έξω για φαγητό το πρώτο που κοιτάζουν στον κατάλογο είναι τα επιδόρπια και μετά το κυρίως μενού.

Πήγαμε λοιπόν σ' ένα εστιατόριο με το Νίκο και τα παιδιά που φημίζεται για το καλό του φαγητό, εδώ στις Σέρρες. Αλλά αυτό που πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις όλων μας ήταν το γλυκό που σερβίρουν στο τέλος. Μια τεράστια κρέπα γεμάτη παγωτό από μέσα και από πάνω ‘λουσμένη’ με σοκολάτα, μπισκότο και σιρόπι σοκολάτας!!! Νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο γλυκό που μου έχουν σερβίρει ποτέ. Βέβαια όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες το τιμήσαμε δεόντως!!! Και χωρίς καμία τύψη παρακαλώ!!! Η Αλεξάνδρα δε σταμάτησε να βάζει το δαχτυλάκι της στη σοκολάτα μέχρι που έφαγαν μαζί της τα μαλλιά, η μπλούζα, το παντελόνι και ότι φόραγε εκείνη τη μέρα. Αλλά το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ που δεν μ ένοιαξε καθόλου  αν λερώθηκε από πάνω μέχρι κάτω.

Άλλωστε το φαγητό είναι μοναδική απόλαυση!!! Δεν συμφωνείτε; Ας κάνουμε και μερικές εξαιρέσεις δίνοντας στον εαυτό μας μικρές τέτοιες χαρές έστω κι αν κρατούν για λίγο. Και φυσικά πάντα με μέτρο. Γιατί λίγο ή πολύ όλοι κατά καιρούς έχουμε βρει διέξοδο σε όσα μας απασχολούν, στο φαγητό. Σίγουρα δεν είναι η λύση στα προβλήματα μας. Αλλά από την άλλη φτάνει πια και αυτή η αυτομαστίγωση. Τι θα συμβεί κι αν φάμε μια φορά λίγο παραπάνω; Και αν πάρουμε  λίγες περισσότερες θερμίδες; Ειδικά εμείς οι γυναίκες πρέπει να ξέρουμε το εξής… στους άντρες αρέσουν πολύ περισσότερο οι πιο γεμάτες γυναίκες που ξέρουν απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής!!! Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που σίγουρα θα αναπτύξουμε κάποια στιγμή, γράφοντας σας τις γνώμες γνωστών και φίλων μου αντρών.

Φιλάκια πολλά!!!

Κι αν βρεθείτε μπροστά σε κάποια γλυκιά πρόκληση… μην προβάλετε καμία αντίσταση….

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR