counter

"Το Mega χρωστάει σε μένα και τη γυναίκα μου εδώ και δύο χρόνια. Έτσι για πρώτη φορά στη ζωή μου χρωστάω κι εγώ"

"Το Mega χρωστάει σε μένα και τη γυναίκα μου εδώ και δύο χρόνια. Έτσι για πρώτη φορά στη ζωή μου χρωστάω κι εγώ"
"Το Mega χρωστάει σε μένα και τη γυναίκα μου εδώ και δύο χρόνια. Έτσι για πρώτη φορά στη ζωή μου χρωστάω κι εγώ"

ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Σε… διπλό θεατρικό σανίδι θα παίζει φέτος - κυριολεκτικά - ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης! Θα τον απολαμβάνουμε στην κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου "Άντρες έτοιμοι για όλα", αλλά και στο μονόλογο του πρώτου θεατρικού έργου της ψυχολόγου Κατερίνας Μαγγανά, με τον τίτλο "Έφη".

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR. και αποκαλύπτει τα σχέδια του για τον φετινό χειμώνα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Σε δύο... ταμπλό

"Δεν είχα σκεφθεί, ότι θα έκανα και δεύτερη παράσταση, όταν είπα το "ναι" για την παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου. Είχαμε μια άψογη συνεργασία πέρυσι με το συγγραφικό δίδυμο και ήθελα πολύ να δουλέψω και φέτος μαζί τους. Η πρόταση για το δεύτερο έργο -που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί σε ποιο θέατρο θα ανέβει- δεν ήρθε από κάποιο θεατρικό επιχειρηματία, αλλά από την ίδια την συγγραφέα που έψαξε και με βρήκε για να μου εμπιστευτεί το ρόλο του ήρωα της. Το διάβασα, συγκλονίστηκα απο την ιστορία και δέχτηκα", λέει χαρακτηριστικά.

Η πρόταση που έκανε στον Πασχάλη Τερζή

Την παραγωγή της παράστασης "Έφη", έχει αναλάβει ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα τραγούδια της παράστασης θα ερμηνεύσει ο Πασχάλης Τερζής. "Δεν έχει πει ακόμα το ναι" αποκαλύπτει στο FTHIS.GR. ο ηθοποιός. " Έκανα προσωπικά την πρόταση στον Πασχάλη Τερζή, πριν από λίγο καιρό, και ήταν θετικός. Τα τραγούδια φέρουν την υπογραφή του Χρήστου Νικολόπουλου και προς το παρόν ο Τερζής, τα ακούει. Ένα από αυτά, ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο θα το χορεύω στην παράσταση. Άμα "γαργαληθώ" όμως, μπορεί να χορέψω κι άλλα"!

Ο "διπλοθεσίτης" Θανάσης και το Mega

Σε μια περίοδο κρίσης οικονομικής, αλλά και θεατρικής, ο ηθοποιός έχει δύο δουλειές. "Δόξα τω Θεώ, νιώθω πολύ τυχερός που έχω δύο δουλειές για τη φετινή σεζόν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διασφαλίζομαι οικονομικά. Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα πάει η χρονιά θεατρικά", λέει. Και συνεχίζει: "Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εδώ, μου χρωστάνε χρήματα από το Mega από το σίριαλ "Κούκλες" που έπαιζα με τη Δήμητρα Ματσούκα. Κι όλο μας λένε από μήνα σε μήνα πως θα τα πάρουμε και πέρασαν δύο χρόνια. Επίσης το ίδιο κανάλι, χρωστάει χρήματα και στη γυναίκα μου (Άννα Δημητρίεβιτς) από τη σειρά "Με λένε Βαγγέλη".

Πώς αισθάνεται γι' αυτό; "Τα έχουμε δουλέψει και τα χρειαζόμαστε. Κάνεις τον ετήσιο οικογενειακό προγραμματισμό και ενώ περιμένεις να πληρωθείς, τελικά περιμένεις ΑΝ θα πληρωθείς. Σαν οικογένεια πια, ζούμε μετρημένα. Απλά και οικονομικά, αλλά όχι μίζερα. Δεν έχουμε χάσει τη χαρά μας, στο σπίτι, με τα παιδιά. Είναι όμως η πρώτη φορά που χρωστάω στη ζωή μου. Υπήρξα πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις μου προς το Κράτος και έκανα γενικά μετρημένη ζωή. Δεν πίστευα ποτέ, όμως, ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο. Να χρωστάω. Όπως και όλοι οι έλληνες, άλλωστε", απαντά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR