counter

Θανάσης Ευθυμιάδης: "Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω στο 'Ντόλτσε Βίτα' - Στην πρεμιέρα η σύντροφός μου με άφησε και έφυγε"

Θανάσης Ευθυμιάδης: "Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω στο 'Ντόλτσε Βίτα' - Στην πρεμιέρα η σύντροφός μου με άφησε και έφυγε"
Θανάσης Ευθυμιάδης: "Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω στο 'Ντόλτσε Βίτα' - Στην πρεμιέρα η σύντροφός μου με άφησε και έφυγε"

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης το απόγευμα της Τρίτης 9 Απριλίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4", με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου του.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κωμική σειρά "Ντόλτσε Βίτα", που εκτόξευσε την καριέρα του.

Δείτε επίσης! Θανάσης Ευθυμιάδης: "Κάποτε είχα 5 αυτοκίνητα και 5 μηχανές, τώρα έχω ένα αυτοκινητάκι εδώ και 18 χρόνια"

Όσα είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης

«Η πρόταση για τη σειρά μου ήρθε, μόλις έχω τελειώσει από τη δραματική σχολή, έχω τελειώσει τη συνεργασία με τον Βογιατζή πέντε χρόνια και είμαι περιζήτητος. Μετρούσε και η εξωτερική εμφάνιση. Είπα εγώ ότι θέλω να παίξω κλασικούς, δραματικούς ρόλους. Τότε με πήραν οι σεναριογράφοι του "Ντόλτσε Βίτα" για την πρόταση. Με είχαν δει στις εξετάσεις της δραματικής σχολής. Έψαχναν έναν νέο πρωταγωνιστή και τότε μου έδωσαν τα σενάριο ώστε να πάω διαβασμένος.

Τότε μου είπαν ότι είναι μία ποιοτική κωμωδία. Εγώ ξενέρωσα. Όταν γύρισα σπίτι, συζούσα με μία κοπέλα, πέταξα τα σενάρια στον καναπέ. Της είπα ότι πάω να περπατήσω στου Φιλοπάππου για να ξεχαστώ. Τότε εκείνη διάβασε τα σενάρια και επιστρέφοντας εγώ, μου είπε ότι πρέπει να το κάνω. Από τη στιγμή που μου το είπε, είπα να πάω στην οντισιόν. Η οντισιόν έγινε με την Άννα Παναγιωτοπούλου», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Γίνονται τα πρώτα γυρίσματα και γίνεται στη συνέχεια η πρεμιέρα του "Ντόλτσε Βίτα". Την ημέρα της πρεμιέρας, η κοπέλα φεύγει. Είχαμε ραντεβού με όλους τους συντελεστές, και εκείνη την ημέρα μού άφησε σημείωμα γράφοντάς μου ότι δεν ένιωθε ασφάλεια όταν δεν ήμουν γνωστός, τώρα που θα με ξέρουν όλα τα κορίτσια, τι θα έκανε; Θα τρελαινόταν. Είχε απόλυτο δίκιο. Προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη. Μου είπε να πάω να κάνω ψυχοθεραπεία. Χάρη σε αυτή την κοπέλα πήγα να κάνω ψυχοθεραπεία για να της κάνω το χατίρι. Αυτό μου έδωσε δύναμη. Έκανα επτά χρόνια ψυχοθεραπεία», συμπλήρωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR