counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν & τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν & τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν & τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τη διάσημη κωμωδία του Μολιέρου «Ο Φιλάργυρος», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου που έκανε επίσημη πρεμιέρα. Την σκηνοθεσία αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο υπογράφει ο Γιάννης Μπέζος. Μαζί τους παίζουν οι: Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Παναγιώτης Κατσώλης, Κώστας Κοράκης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Άγγελος Μπούρας, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Κίτυ Παϊταζόγλου, Ντένια Στασινοπούλου, Γιάννης Στόλλας, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιωργής Τσουρής.

Στο Φωταέριο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή διασκέδασε πριν μερικές μέρες ο Αντώνης Ρέμος με την σύντροφό του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Πρεμιέρα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο έκανε η μουσική παράσταση "Τα τραγούδια του πατέρα μου". Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Δημήτρης Κόκοτας, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ανέβηκαν στην σκηνή κι ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες των γονιών τους.

Στο Κέντρο Αθηνών που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος διασκέδασε πριν μερικές μέρες ο Νίκος Βέρτης. Εκεί και η Νίνα Λοτσάρη, η Στέλλα Καλλή αλλά και ο Χάρης Σιανίδης.

Μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργάνωσαν μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις και δρώμενα. Μαζί τους ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Λιανός.  

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά πραγματοποίησε μία ζωντανή εμφάνιση στον Ιανό, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR