counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο Σύγχρονο Θέατρο ανεβαίνει το έργο του Ντοστογιέφσκι, "Οι Δαιμονισμένοι", στηριγμένο στη διασκευή για το θέατρο του Αλμπέρ Καμύ, σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Χατούπη, Αλέξανδρος Σταύρου, Ιωάννης Παπαζήσης, Κερασία Σαμαρά, Βίκυ Μαραγκάκη, Δημήτρης Μαύρος, Αλμπέρτο Φάις, Σταύρος Καραγιάννης, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, Στάθης Μαντζώρος, Έφη Ρευματά και ο Κώστας Καστανάς. Πολλοί φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα των πρωταγωνιστών βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, γνωστός φίλος του θεάτρου, επισκέφθηκε το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης για να παρακολουθήσει την παράσταση με το καινούργιο έργο του Γιώργου Μανιώτη "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου". Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, συνομίλησε και συνεχάρη τους πρωταγωνιστές.

Το «Η Μαρινέλλα συναντά την Βέμπο» είναι ένα φιλόδοξο ελληνικό μιούζικαλ πάνω στην πολυτάραχη ζωή και τα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο. Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας και τις χορογραφίες έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Πρωταγωνιστούν: Μαρινέλλα, Χρήστος Στέργιογλου, Αντώνης Λουδάρος  κι ένα καστ 50 ηθοποιών και τραγουδιστών.

Πρεμιέρα στο θέατρο Olvio έκανε η παράσταση "Λευτερία στη Μήδεια", σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου, και κείμενα Χάρη Μπόσινα. Παίζουν: Αθηνά Αλεξοπούλου, Μάρα Δαρμουσλή, Νικόλας Μαυρούδης, Χάρης Μπόσινας.

Mε επτά βραβεία Ολίβιε έρχεται από την Αγγλία, στη σκηνή του Αγγέλων Βήμα, η παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» του Σάιμον Στίβενς, που βασίζεται στο ομότιτλο μπεστ-σέλερ του Μαρκ Χάντον. Στην παράσταση που έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, παίζουν οι: Μάνος Καρατζογιάννης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Χρήστος Ευθυμίου,  Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θεοδώρα Μαστρομηνά, Γιάννης Γιαννούλης.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου αυτή την περίοδο "οργώνει" την Ελλάδα, κάνοντας παρουσιάσεις του βιβλίου της "Ο Μακιαβέλι του έρωτα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ. Πρόσφατα, έκανε μια πρωτότυπη παρουσίαση στην γενέτειρά της, την Θεσσαλονίκη. Πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο χώρο για να πάρουν ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο από την συγγραφέα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR