counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Την κωμωδία του Georges Feydeau, «Un Fil ‘A La Patte», διάλεξε να παρουσιάσει η Ομάδα “Δράσις” στο Πειραιώς 131. Η επίσημη πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου και πολλοί ήταν οι λαμπεροί προσκεκλημένοι. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Πέτρος Γιασεμής, Γεράσιμος Μαύρος, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Δέσποινα Παπαγιάννη, Τάκης Σακελλαρίου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Μαρία Σκαφτούρα.

Στην Ακτή Πειραιώς διασκέδασε πριν μερικές μέρες ο Νίκος Αλιάγας με την σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Τίνα Γρηγορίου. Το πρόγραμμα ήταν απολαυστικό και το ζευγάρι έκανε νυχτερινή έξοδο αλά ελληνικά.

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης των Abovo σκηνοθετεί και αυτή τη φορά παίζει εναλλάξ με το Γιώργο Παπαγεωργίου το ρόλο του επιστήμονα Άρη Λαμπέρ. Ο Αντίνοος Αλμπάνης επωμίζεται ξανά το ρόλο του «χαλαρού» Όμηρου. Τι συμβαίνει όταν όλα γύρω καταρρέουν; Τις απαντήσεις δίνει μια σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία με τις περιπέτειες των δύο τελευταίων επιζώντων μετά το τέλος της ανθρωπότητας. Οι δύο ήρωες ζητωκραυγάζουν «I will survive» σε έναν κόσμο που χάνεται. Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης, με πολλούς επώνυμους καλεσμένους να δίνουν το "παρών".

Το πρώτο eco-fashion show στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου. Είναι ένα γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και έχει προσελκύσει τα βλέμματα όχι μόνο Ελλήνων αλλά και ξένων συντελεστών. Στην ισχυρή δυναμική και εγκυρότητα του project εντάσσονται οι συνεργασίες με το Aephoria.net και τη μη κερδοσκοπική πλατφόρμα Ecoluxe London, η οποία πιστοποιεί τα eco-outfit.α συμμετέχουν οι σχεδιαστές: 5226, Celia Kritharioti, Chara Lebessi, Dimitri Zafiriou, Dreamwish, Dimitri Zafiriou, Eleni Baltagianni, Erifilli, FaliakosbyPetridis, Frida Karadima, GenerationGenerous, Georgina Skalidifeat.Charalambos Nikolaou, H-era by Hera Limniotaki, Kika Ioannidou, Konstantinos Melis by Laskos, Lena Katsanidou, Lol the brand, Loukia, Maraveya, Mumu Organics, Nikos Apostolopoulos, Panos Apergis, Parthenis, Pericles Kondylatos, Smaragdi, Sotiris Georgiou, Totsi by Tota Patsalidou, Vassilis Zoulias. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αντώνης Βλοντάκης με την Αντιγόνη Κουκουλάκου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR