counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η ομάδα «naan» παρουσιάζει το πρωτότυπο θεατρικό έργο του Θοδωρή Πετρόπουλου, "Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό", εμπνευσμένο από τον ήρωα της Αγκάθα Κρίστι, Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, με τον Χρήστο Φερεντίνο να ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Σωκράτης Αλαφούζος, η Εβελίνα Παπούλια, η Καρολίνα Κάρτερ και η Λήδα Ματσάγκου κι έκανε επίσημη πρεμιέρα τα βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου.

Η Ελίνα Ψύκου, υπογραφεί τη σκηνοθεσία, το σενάριο, και παράλληλα είναι συμπαραγωγός του φιλμ «Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά», το οποίο αποτελεί την πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας της. Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Στέργιογλου, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Σουξές, Θεοδώρα Τζίμου, Σύλλας Τζουμέρκας, Λένα Γιάκα, Βασίλης Δημητρούλιας. Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου σε κινηματογράφο των Αθηνών με τους πρωταγωνιστές να δίνουν το "παρών".

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία της συλλεκτικής κασετίνας «Με Λένε Γιώργο – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ», που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της δισκογραφίας του Γιώργου Μαζωνάκη μαζί με αποκαλυπτικό DVD και δώρο σκουλαρίκι, ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στο Public του Συντάγματος την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου για να υπογράψει αυτήν την επετειακή πολυτελή έκδοση και μίλησε από κοντά με τον κόσμο που ήταν εκεί. Τον ερμηνευτή τίμησαν με την παρουσία τους η Καίτη Γαρμπή, ο Νικηφόρος, ο Παντελής Παντελίδης και η Ελισάβετ Σπανού.

Στο Μικρό Παλλάς πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της παράστασης "Πράματα & Θάματα", σε κείμενο και σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Θοδωρής Αθερίδης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Νάντια Κοντογεώργη, Γιάννης Μπισμπικόπουλος.

Ο Αμλετ, η Οφηλία, ο Κλαύδιος, η Γερτρούδη, ο Πολώνιος, ο Λαέρτης, το Φάντασμα του Νεκρού βασιλιά και ο Οράτιος ζωντανεύουν από τον Αιμίλιο Χειλάκη στην παράσταση «Μόνος με τον Αμλετ» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του πρωταγωνιστή βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα, ενώ ο Αιμίλιος Χειλάκης απέσπασε ένα τρυφερό φιλί από την σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR