counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο bar restaurant Baraonda που εμφανίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη ο Τόλης Βοσκόπουλος διασκέδασε ο Γιάννης Πλούταρχος με την σύζυγό του, Μαρία, αλλά και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Η Μικρή Άρκτος και ο ΙΑΝΟS παρουσίασαν το νέο βιβλίο - CD της Δήμητρας Γαλάνη και του Παρασκευά Καρασούλου με τίτλο "Αλλιώς"  καθώς και την ομότιτλη εικαστική έκθεση με τα έργα που δημιούγησαν οι Λίλα Σωτηρίου & Ανδρέας Γεωργιάδης ειδικά για την έκδοση του CD. 

Το πολυβραβευμένο έργο Καλιφόρνια Ντρίμιν του Βασίλη Κατσικονούρη παρουσιάζεται στο Θέατρο Μεταξουργείο κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Ερμηνεύουν: Θοδωρής Αντωνιάδης, Στράτος Λύκος, Ισιδώρα Δωροπούλου, Εβίτα Συρίγου.

Οι "Θεατρίνων Θεατές" παρουσιάζουν το έργο «Οργισμένα Νιάτα» του Τζον Όσμπορν στο Studio Κυψέλης, σε μετάφραση Ελευθερίας Περράκη και σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού. Στην παράσταση παίζουν οι Μαριάννα Τόλη, Στέφανος Κακαβούλης, Κουνδουράκη Γιώτα, Φίλιππος Κωνσταντίνος και Αντώνης Τρικαμηνας. 

Στο Rex που ανεβάζει την μουσική του παράσταση ο Μάρκος Σεφερλής διασκέδασαν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz το βράδυ της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου.

«La petite mort» του Μισέλ Φάις και «Αλμανάκ» της Μαριάννας Κάλμπαρη είναι τα δύο επόμενα έργα που παρουσιάζονται στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, που έκαναν πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των «8 Σύγχρονων Ελληνικών Έργων». Τα δύο έργα παίζονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 εβδομάδες. «La petite mort» του Μισέλ Φάις. Παίζουν: Μυρτώ Γκόνη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Μάρω Παπαδοπούλου «Αλμανάκ» της Μαριάννας Κάλμπαρη  Παίζουν: Κώστας Μπάρας, Κατερίνα Λυπηρίδου, Σπύρος Γραμμένος, Ορέστης Τζιόβας, Ανθή Ευστρατιάδη, Τερέζα Γριμάνη, Αριάδνη Καβαλιέρου.  

Στο Θησείο βρέθηκαν για δείπνο ο Στέφανος Δάνδολος με την σύζυγό του, Κάλλι Τσιλίδου αλλά και η Ζέτα Δούκα με τον Κώστα Κόκλα.

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ" του Μιχαήλ Άνθη στο Black Duck Garden. Αποσπάσματα από το βιβλίο, διάβασαν ο Αλέκος Συσσοβίτης και η Ευτυχία Γιακουμή. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR