counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music, έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Salon De Bricolage. Τυχερή της βραδιάς ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου που κέρδισε το φλουρί. Το "παρών" έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες που ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας.

Η νέα ταινία "Με χωρίς γυναίκες" θα προβάλλεται από τις 13 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους. Στην ταινία, παρακολουθούμε δυο σαραντάρηδες να αναζητούν την "ωραία του σχολείου" τους. Σύμφωνα με φήμες έχει γίνει μοναχή στη Ηλεία. Όμως ανακαλύπτουν πως στη πραγματικότητα η παλιά τους συμμμαθήτρια έχει γίνει πρόσωπο του υποκόσμου. Και τότε η περιπέτεια ξεκινά.  Πρωταγωνιστούν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Ντίνος Καρύδης, Δημήτρης Ήμελλος, Σοφία Σειρλή, Στεφανία Καπετανίδη, Νατάσσα Μαρματάκη, Γιάννης Στάνκογλου, Ιωάννης Παπαζήσης, Ναταλί Παυλώφ.

Πρεμιέρα έκανε στο Θέατρο Χόρν η παράσταση «Ο Επιστάτης» του Νομπελίστα συγγραφέα Χαρολντ Πίντερ σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη το βράδυ της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης. Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Χρανιώτης, Νίκος Γεωργάκης.

Τον Άρη Βλάχο, τον γνωρίσαμε μέσα από τραγούδια όπως το «Κι εσύ να χάνεσαι» (Σταμάτης Κραουνάκης - Πάνος Μουζουράκης), το πιο πρόσφατο «Μια βόλτα» (Ηρώ Σαΐα) αλλά και ως σταθερό συνεργάτη του Σταμάτη Κραουνάκη σαν ενορχηστρωτή, διευθυντή ορχήστρας και μαέστρο στην Σπείρα-Σπείρα. Για δύο Τρίτες του Φεβρουαρίου στις 11 και στις 18, ο Άρης Βλάχος μαζί με τους καλεσμένους του, μας προσκαλούν σε μια γιορτή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Οι καλεσμένοι της βραδιάς ήταν οι: Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Μαζωνάκης, Ηρώ Σαΐα, Πάνος Μουζουράκης, Ζωή Παπαδοπούλου.

Πάρτυ για τα 2 χρόνια λειτουργίας του Shamone διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Φεβροουαρίου. Πολλοί διάσημοι φίλοι του Φώτη Σεργουλόπουλου βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν μαζί του.

Πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου θα κάνει στο Παλλάς η έμμετρη κωμωδία του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου με τους συντελεστές να δίνουν το "παρών". Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας. Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Αρβανίτης, Όμηρος Πουλάκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR