counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο νυχτερινό κέντρο Acro διασκέδασε η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της, Τζίμη Τσενεμπή. Το ζευγάρι απόλαυσε τον Γιώργο Σααμπάνη στην τελευταία του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο. Εκεί βρέθηκε και ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Μια ζωντανή εμφάνιση στο Appartment έκαναν οι Vegas, που ήταν ντυμένοι με καρναβαλική διάθεση. Το πρόγραμμά τους, παρακολούθησε μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα.

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο club Big Apple. Ο γνωστός hair stylist και make up artist, είχε κοντά του στενούς του φίλους και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του.

Στο Club 22 διασκέδασε η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος οποίος φυσικά της πρόσφερε το μικρόφωνο κι ερμήνευσαν μαζί μερικές από τις επιτυχίες της.

Από τις 22 Φεβρουαρίου που έγινε η πρεμιέρα και για 4 μόνο Σάββατα ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξαναβρίσκονται στην ίδια σκηνή, για να παρουσιάσουν την παράσταση: «Η άλλη πλευρά του Μπλέ», στο Γκάζι live.

Κάθε Κυριακή ο ποπ σταρ των 80s και 90s, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ηγείται των Reunion Sundays parties με guest τη Χριστίνα Παππά σε ρόλο έκπληξη, σε ένα ξεχωριστό πάρτι στο κινέζικο εστιατόριο Li Li Shu. 

Στο εστιατόριο Pasaji στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz κι απόλαυσαν το δείπνο τους.

Μια μοναδική ευκαιρία να σχεδιάσουν οι ίδιοι το εξώφυλλο του νέου cd «Η άλλη πλευρά του μπλε», είχαν οι φίλοι του Φίλιππου Πλιάτσικα. Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα μέσα από στένσιλ και χρώματα, να φτιάξουν και να υπογράψουν ένα μοναδικό, χειροποίητο, εξώφυλλο του νέου cd που θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 10 Μαρτίου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι ίδιοι οι ακροατές θα δημιουργήσουν μοναδικά εξώφυλλα για cd του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, για μια συλλεκτική έκδοση που θα σφραγίσει με πρωτότυπο τρόπο το ξεχωριστό νέο album του Φίλιππου Πλιάτσικα, με νέα τραγούδια αλλά και αποσπάσματα από την ευρωπαϊκή του περιοδεία για την μουσικοθεατρική παράσταση “The other side of Greece”. Μια παράσταση σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού, που φιλοδοξεί να προβάλει στο διεθνές κοινό τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, μέσα από τη μουσική και τη λογοτεχνία. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR