counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Οι εγχώριοι celebrities λαμβάνουν προσκλήσεις για επίσημες πρεμιέρες, παρουσιάσεις κι εκδηλώσεις κι εκείνοι δίνουν το "παρών", τιμώντας τους φίλους και συναδέλφους τους που συμμετέχουν σ' αυτές. Φυσικά ο φακός του FTHIS.GR είναι πάντα εκεί.

Η παράσταση "Συμπέθεροι από τα Τίρανα", των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου επιστρέφει στην Αθήνα στο Θέατρο Ζίνα, κι έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Νικολέτα Βλαβιανού, Βασίλης Κούκουρας, Βάνα Ραμπότα, Περικλής Λιανός, Αγγελική Δαλιάνη, Δημήτρης Λέκκος, Βασιλική Δέλλιου και Σταμάτης Τζελέπης

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν αυτή της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου για την Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός, τιμήθηκε στον πολυχώρο Αθηναϊς, για την πολύπλευρη προσφορά της στο θέατρο και την τέχνη.

H Ηρώ Σαΐα ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια από τις μουσικές της συναντήσεις. Ένα μελωδικό ταξίδι στο «Μουσικό Χρονολόγιο» που μπορούμε να μοιραστούμε μνήμες και συναισθήματα μέσα από τα τραγούδια του. 

Η παρουσίαση σειράς Κοσμημάτων "Addiction by Stratis" πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στο 8th Sin. Η Άντζελα Ευρυπίδη και ο Γιώργος Μανίκας παρουσιάσαν την εκδήλωση και πολλοί ήταν αυτοί που είδαν από κοντά τα νέα σχέδια κοσμημάτων.  

Κοντά στα παιδιά που τόσο αγαπάει βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τραγουδιστής δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση στην αποκριάτικη γιορτή των παιδιών που φιλοξενεί το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Βούλας αφού εδώ και χρόνια είναι έντονα ευαισθητοποιημένος και δίνει πάντα το παρών. Έτσι τα παιδιά έχουν αποκτήσει μαζί του μεγάλη οικειότητα και χάρηκαν για ακόμη μια φορά που τον είδαν. Τον αγκάλιασαν, χόρεψαν με τα τραγούδια του και διασκέδασαν πολύ.

Το Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, οι Εκδόσεις Gutenberg και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης παρουσίασαν την παράσταση «Armadale –Through the Keyhole», μια ξεχωριστή εμπειρία και μια πρόδρομη επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο του Γουίλκι Κόλινς, συγγραφέα του μυθιστορήματος «Αρμαντέιλ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg, σε μετάφραση της Σάντυς Παπαϊωάννου. Στην παράσταση - την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης- συμμετέχουν οι: Μαρία Κίτσου, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Λάζαρος Βαρτάνης, Ζωή Καραβασίλη, Χάρης Αττώνης, Σύνθια Μπατσή, Φάνης Παυλόπουλος, Μάριος Μακρόπουλος, Ελένη Κάκκαλου.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR