counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η καλλιτεχνική εταιρία Αργώ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρώτο έργο του Αμερικάνου συγγραφέα και ηθοποιού, Ζακ Μπραφ, "Μπλουμ" (All new people). Στην παράσταση παίζουν οι: Λεωνίδας Κακούρης, Ηρώ Μουκίου, Ορέστης Τρίκας, Κατερίνα Τσάβαλου, ενώ συμμετέχουν (μέσω προβολών) οι: Τάκης Σπυριδάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Ευαγγελία Μουμούρη.

Πρεμιέρα έκανε η νέα τρισδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων της Dreamworks «Ο κύριος Πιμπόντι & ο Σέρμαν». Περισσότερα από 700 προσκεκλημένοι μαζί με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά την πρεμιέρα της ταινίας στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι. Στην πρεμιέρα βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου ανάμεσά τους η Νόνη Δούνια, η Εύη Αδάμ, η Ματθίλδη Μαγγίρα, μαζί με τα παιδιά τους, καθώς και οι ηθοποιοί Κώστας Αποστολίδης και Θανάσης Κουρλαμπάς που συμμετείχαν στη μεταγλώττιση της ταινίας και θέλησαν να απολαύσουν με την οικογένειά τους την πρωτότυπη και διασκεδαστική ταινία της Dreamworks. Το τέλος της πρεμιέρας επεφύλασσε αποκριάτικες εκπλήξεις και δώρα για μικρούς και μεγάλους. 

Συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί σε 24 ώρες γράφουν, σκηνοθετούν και ερμηνεύουν πρωτότυπα θεατρικά έργα σε μια ενιαία παράσταση 90 λεπτών. Το γνωστό από το Broadway της Νέας Υόρκης «THE 24 HOUR PLAYS» ανεβαίνει στο Θέατρο Κάππα και αποδεικνύει ότι όλα μπορούν να γίνουν μέσα σε 24 ώρες, αρκεί να το τολμήσεις! Σπουδαίοι έλληνες καλλιτέχνες, καταξιωμένοι και ανερχόμενοι, συνδιαλέγονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία θεατρική πρόκληση, ένα θεατρικό παιχνίδι έμπνευσης που παρουσιάζεται για μία μόνο μέρα. Συγγραφείς: Γιώργος Αγγελόπουλος, Άκης Δήμου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Στρατής Πασχάλης, Θανάσης Τριαρίδης, Χρήστος Χωμενίδης Σκηνοθέτες: Ιόλη Ανδρεάδη, Γιάννης Καλαβριανός, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Κώστας Φιλίππογλου, Αργυρώ Χιώτη, Γιάννης Χουβαρδάς Ηθοποιοί: Δημήτρης Αγαρτζίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Σοφία Γεωργοβασίλη, Στεφανία Γουλιώτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Μαρίνα Κανελλοπούλου, Ντίνος Καρύδης, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Ηλίας Κουνέλας, Γιώργος Νανούρης, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Ιωάννης Παπαζήσης, Δημήτρης Πιατάς, Άλκηστις Πουλοπούλου, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Σίσσυ Τουμάση, Βασιλική Τρουφάκου, Γιώργος Χρανιώτης, Rafika Chawishe.

Στο Loft του θεάτρου Badminton πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Σε θέλω δίπλα μου", το βράδυ της Τρίτης 11 Μαρτίου. Πολλοί ήταν οι διάσημοι προσκεκλημένοι που έδωσαν το "παρών" στην πρεμιέρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR