counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Μετά την επιτυχημένη παραγωγή του μπαλέτου Ρωμαίος και Ιουλιέττα που παρουσιάστηκε σε δύο συνεχόμενες καλλιτεχνικές περιόδους από την Εθνική Λυρική Σκηνή, ο Ρενάτο Τζανέλλα, Διευθυντής του Μπαλέτου, χορογραφεί ειδικά για το μπαλέτο του οργανισμού τη Λίμνη των κύκνων, ένα από τα διασημότερα ρομαντικά χοροδράματα, σε μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι: η γοητευτική ιστορία του πρίγκιπα Ζήγκφρηντ, της βασίλισσας των κύκνων Οντέτ, του κακού μάγου Ρόθμπαρτ και της κόρης του Οντίλ, με νέα ματιά. Με την Ορχήστρα, τους Πρώτους Χορευτές, τους Σολίστ,τους Κορυφαίους και το Corps de Ballet της ΕΛΣ.

Ένας ακόμη κύκλος αγώνων του THE BATTLE πραγματοποιήθηκε με πολλούς κορυφαίους αθλητές των μαχητικών αθλημάτων να συμμετέχουν για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Μια βραδιά με πολλές λαμπερές παρουσίες και παρουσιάστρια την Διονυσία Κουκίου.

Η σύζυγος του Κώστα Κρομμύδα, Μαρίνα Γιώτη παρουσίασε το παιδικό βιβλίο "Η Στιγμούλα"  σε βιβλιοπωλείο στη Νέα Ερυθραία. Για το βιβλίο μίλησαν η Σοφία Αντύπα, ψυχολόγος, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Ο Γιώργος Χωραφάς πραγματοποίησε guest εμφανίσεις με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα στο Γκάζι live. Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση στην οποία ξεχώρισε με την παρουσία του ο καταξιωμένος ηθοποιός.

Στο εστιατόριο Pasaji στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν πολλοί διάσημοι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χαλαρές στιγμές αλλά και τα εκλεκτά πιάτα του εστιατορίου. Η Δούκισσα Νομικού, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Γωγώ Μαστροκώστα αλλά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν μερικές από αυτές που έδωσαν το "παρών", τιμώντας έτσι τον καλό τους φίλο Χάρη Σιανίδη που διοργάνωσε αυτή την σειρά από πάρτι.

Στο Tas Stage που εμφανίζεται η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Κρατερός Κατσούλης διασκέδασε η Κατερίνα Παπουτσάκη με την Μαρία Ανδρούτσου, ο Ορφέας Παπαδόπουλος και ο Κώστας Σπυρόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR